Inauguració del Pavelló Oriol Bohigas

Panel de acciones

Inauguració del Pavelló Oriol Bohigas

Construït el 1956 i rehabilitat el 2022, és una de les primeres obres que Oriol Bohigas, arquitecte, pensador, teòric i gran amic d'EINA.

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

EINA Bosc 2 Carrer del Bosc 08017 Barcelona Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Acerca de este evento

  • 2 horas
  • Entrada electrónica móvil

Les instal·lacions d’EINA Bosc alberguen un edifici, construït a l’any 1956 i rehabilitat el 2022, que és una de les primeres obres que Oriol Bohigas, arquitecte, pensador, teòric i gran amic del centre, va construir en col·laboració amb Josep Martorell.

L’esdeveniment comptarà amb la benvinguda de Miquel Molins, president de la Fundació EINA; la intervenció de l’arquitecte Juli Capella; i l’actuació del Grup de Cambra Corona Trio format per Eulàlia Bohigas, flauta; Glòria Bohigas, piano; i Beth Galí, violoncel; amb la soprano Clàudia Schneider sota la direcció d’Eduard Comalada. La posada en escena d’aquest acte ha estat a càrrec de Xavier Olivé i Beth Galí.

El Pavelló Oriol Bohigas estava inicialment concebut com a cosidor i dormitoris de l’Hogar de Santa Marta, i actualment és un espai destinat a la docència del Grau de Disseny, el CursO i els programes de Màsters i Postgraus, i a altres activitats.