Gratis

IV Trobada Anual de la Fundació Pasqual Maragall

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Auditori Forum

s/n Plaza Leonardo da Vinci

08019 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

27 de juny a les 19h (obertura de portes a les 18.15h)

IV TROBADA ANUAL DE LA FUNDACIÓ PASQUAL MARAGALL
Donem veu a la recerca en Alzheimer

Ha arribat el moment de trobar-nos de nou, serà el proper dia 27 de juny a l'Auditori del Fòrum de Barcelona. Un acte en el que compartirem històries d'alguns dels protagonistes de la Fundació i de la recerca en Alzheimer i en el que també abordarem els darrers avenços en el diagnòstic de la malaltia.

L'esdeveniment estarà conduït per la periodista Ana Boadas i comptarà amb l'actuació dels monologuistes BIG VAN CIÈNCIA!

PROGRAMA DE L'ACTE

19:00h Benvinguda a càrrec de Jordi Camí, director de la Fundació Pasqual Maragall

19:05h Finançar la recerca a càrrec de Jordi Camí, director de la Fundació Pasqual Maragall i Àngel Font, director corporatiu de recerca i estratègia de la Fundació Bancària "la Caixa".

19:10h Finançar la recerca II a càrrec de Mª José Cortina, sòcia de la Fundació Pasqual Maragall i Francisco Câmara, col·laborador d'iniciatives solidàries.

19:25h Avenços en el diagnòstic de l’Alzheimer a càrrec de José Luis Molinuevo, director científic del Programa de Prevenció de l'Alzheimer del Barcelonabeta Brain Research Center. També hi participarà Alejandro Laquidain, participant dels estudis científics del Barcelonabeta Brain Research Center.

20:00h Alzheimer i familia a càrrec de Sandra Poudevida, terapeuta sènior de l'Àrea Social de la Fundació Pasqual Maragall i Humildad Garrido, cuidadora.

20:10h Cloenda a càrrec de Cristina Maragall, portaveu de la Fundació Pasqual Maragall.

NO HI FALTIS, INSCRIU-TE ARA

No hi faltis, confirma ara la teva assistència i la dels teus acompanyants. Rebràs un e-mail de confirmació amb tots els detalls de la trobada.PREGUNTES FREQÜENTS

LA TROBADA ÉS GRATUÏTA? QUANTES ENTRADES PUC RESERVAR?

Aquesta xerrada és gratuïta, cada persona pot reservar un màxim de 10 entrades. Si desitges acudir amb més gent, pots fer un segon registre.

HE D'IMPRIMIR LA MEVA ENTRADA?

És necessari que t'identifiquis a l'entrada. Pots portar la teva entrada impresa o en el telèfon mòbil. Les localitats no estan numerades, de manera que podràs seure on vulguis, per ordre d'arribada.

PUC CANCEL·LAR O MODIFICAR LA MEVA RESERVA?

Sí, un cop feta la teva reserva rebràs un correu electrònic des de la plataforma Eventbrite amb totes les dades que has de tenir presents. A través d'aquest correu, podràs cancel·lar o modificar la teva reserva (sempre d'acord amb la disponibilitat de places que quedi en el moment de fer el canvi). Si per qualsevol motiu no pots assistir o finalment necessitaràs menys entrades de les que vas reservar, et preguem que modifiquis la teva reserva. Així ens ajudaràs a portar un control de l'aforament i a garantir que ningú es queda fora de forma innecessària.

LA MEVA ENTRADA ÉS TRANSFERIBLE?

Sí, la teva entrada és transferible. En cas de fer-ho, t'agrairem que canviïs les dades de la teva reserva per posar el nom de la persona interessada a venir.

L'AUDITORI ESTÀ CONDICIONAT A LES NECESSITATS D'UNA PERSONA AMB MOBILITAT REDUÏDA?

Sí, l’auditori disposa d'espais adaptats per a persones amb problemes de mobilitat.

PROBLEMES PER RESERVAR LA TEVA PLAÇA?

Si tens problemes amb el teu registre o tens alguna pregunta més, pots posar-te en contacte amb nosaltres al 900.545.545 o a socis@fpmaragall.org

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Auditori Forum

s/n Plaza Leonardo da Vinci

08019 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado