Gratis

Jornada de bones pràctiques entorn de la il·lustració gràfica

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Las Naves

16 Carrer de Joan Verdeguer

46024 València

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Manuals APIV: Jornada de bones pràctiques entorn de la il·lustració gràfica

Acerca de este evento

  Els Manuals APIV són documents breus i didàctics sobre diversos temes relacionats amb la professió de la il·lustració gràfica, que reuneixen algunes claus per al seu òptim desenvolupament.

  Elaborats amb un to positiu i col·laboratiu, aportant informació i exposant els deures i obligacions tant de l'agent/organitzador/client com de l'il·lustrador/a. Tractant d'afavorir una bona relació a través del coneixement del paper que exerceix cada agent en el sector de la il·lustració gràfica.

  Utilitzant aquests manuals com a punt de partida i els formats de trobada Comboi d'APIV, aquesta jornada busca la promoció i difusió de les bones pràctiques en el món de la il·lustració professional. Estructurat sobre tertúlies professionals dividides en 3 blocs, on generar un espai de trobada de relacions entre persones vinculades al món de la il·lustració i professionals convidats de reconeguda experiència i trajectòria.

  La jornada es dividirà en tres blocs als quals es podrà triar assistir de manera independent:

  10:30h. ESDEVENIMENTS (Tallers + Fires + Exposicions)Amb Jesús Cisneros (il·lustrador) i Mª José Hueso (conservadora departament d'exposicions, MuVIM).

  12:30h. CONCURSOS PROFESSIONALS (Concursos + Anomenades a Projecte)Amb María Pradera (directora creativa i dissenyadora de Yinsen ) i Carmen Sahuquillo (direcció de comunicació de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana).

  17:00h ENCÀRRECS PROFESSIONALS (Agents + Encàrrecs)Amb Sandra López (directora de Pencil Il·lustradors) i Silvia Casanova (integrant de l'estudi Juàrez Casanova).

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Las Naves

16 Carrer de Joan Verdeguer

46024 València

Spain

Ver mapa

Organizador Las Naves

Organizador de Jornada de bones pràctiques entorn de la il·lustració gràfica

Guarda este evento

Evento guardado