Gratis

Jornada de portes obertes del Grau en Disseny - 18 de juliol

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

BAU, Centro Universitario de Diseño de Barcelona

Carrer de Pujades, 118

08005 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Vols conèixer el Grau en Disseny de BAU? Apunta't a la jornada de portes obertes de BAU.

Acerca de este evento

[CAT]

BAU té previst celebrar el dissabte 18 de juliol una JORNADA DE PORTES OBERTES dedicada a aquelles persones interessades en conèixer el Centre i els estudis universitaris de Grau en Disseny.

Degut a les circunstàncies actuals, els grups hauran de ser reduïts i l’equip de BAU s’encarregarà d’organitzar les sessions informatives i els recorreguts per les infraestructures del Centre amb tots els protocols sanitaris que garantitzin la seguretat per als visitants i el personal de BAU.

Durant la jornada s’oferiran xerrades informatives a les 10:30, 12:30 i 17:00, així com visites guiades per les infraestructures, aules i tallers del Centre.

Si estàs interessat/da a assistir-hi, cal que t’hi registris indicant a quina xerrada (10:30, 12:30 o 17:00) i indiquis quantes persones vindreu (màxim 2).

Nota: Les portes obertes queden subjectes a les diferents ordres i directrius que el Govern i les diferents. institucions oficials puguin determinar.

Tens cap dubte? Escriu a info@bau.cat

[ESP]

BAU tiene previsto celebrar el sábado 18 de julio una JORNADA DE PUERTAS ABIERTAS dedicada a aquellas personas interesadas en conocer el Centro y los estudios universitarios de Grado en Diseño.

Debido a las circunstancias actuales, los grupos tendrán que ser reducidos y el equipo de BAU se encargará de organizar las sesiones informativas y los recorridos por las infraestructuras del Centro con todos los protocolos sanitarios que garanticen la seguridad para los visitantes y el personal de BAU.

Durante la jornada se ofrecerán charlas informativas a las 10:30, 12:30 y 17:00, así como visitas guiadas por las infraestructuras, aulas y talleres del Centro.

Si estás interesado/da en asistir, es necesario que te registres indicando a qué charla (10:30, 12:30 o 17:00) e indiques cuántas personas vendréis (máximo 2).

Nota: Las Jornadas de Puertas Abiertas quedan sujetas a las órdenes y directrices que el Gobierno y las distintas instituciones oficiales puedan determinar.

¿Tienes alguna duda? Escribe a info@bau.cat

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

BAU, Centro Universitario de Diseño de Barcelona

Carrer de Pujades, 118

08005 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado