Gratis

Jornada Portes Obertes a la Creativitat

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Comunitat Ca l'Abril

Jacint Verdaguer, 60

Cabrils

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Volem convidar-te a obrir les portes a la teva creativitat!

La creativitat és la capacitat que té una persona per imaginar, inventar i crear coses, no només en l’àmbit laboral sinó també en el quotidià. Si ampliem la mirada també és la capacitat de generar nous punts de vista, d’obrir-se a noves possibilitats, de trobar solucions creatives a casa, a la feina, en la manera com em relaciono…

El proper dissabte, dia 9 de juny, participa d'una jornada de portes obertes on connectaràs amb la teva creativitat.

Farem un recorregut a partir de les següents propostes:

  • El nostre relat creatiu, amb Anna Marcet, escriptora i tallerista.
    El vici de l'Anna és contagiar la passió per la paraula escrita amb la premisa que escriure només pot ser sinònim de plaer. En aquest taller descobrirem el poder creatiu en nosaltres a través de l'escriptura, pel gaudi d'escriure.

  • Jugant amb la creativitat, amb Diana Hermoso, psicòloga, teatreterapeuta i actriu.
    A través d’exercicis d’escenificació i jocs d’improvisació descobrirem la nostra gran capacitat creativa. Mitjançant la tècnica del teatre teràpia, riurem, ens emocionarem i aconseguirem pensar molt poc. Véns a jugar?

  • Connectant amb el nostre poder creatiu, amb Cristina Bona, artterapeuta, i Jordi Muñoz, coach, recreador personal i musicoterapeuta.
    La Cristina i el Jordi ens proposen connectar amb el nostre poder creatiu a través del cos, la música i les arts plàstiques. Una combinació que ens permetrà connectar amb la creativitat més autèntica i, fins i tot, fer-ne una obra d'art!

La jornada tindrà lloc a la Comunitat Ca l’Abril, una masia del S. XVII ubicada a Cabrils (Maresme).

Et convidem a gaudir d’aquest entorn, de les seves persones, d’allò que us aportarem i que ens aportareu el dia 9 de Juny de 10 a 14 hores a Ca l’Abril (C. Jacint Verdaguer, 60, Cabrils).

MATERIAL PER ALS TALLERS

És recomanable que vinguis amb roba còmoda, i és indispensable que portis una llibreta i un bolígraf, a més dels teus auriculars, telèfon i/o reproductor mp3 per poder gaudir al màxim dels tallers.

Us hi esperem!

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Comunitat Ca l'Abril

Jacint Verdaguer, 60

Cabrils

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado