Jornada Portes Obertes | Graus en Turisme, Tourism i Direcció Hotelera UAB

Panel de acciones

Jornada Portes Obertes | Graus en Turisme, Tourism i Direcció Hotelera UAB

Vine a conèixer els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera al Campus de la UAB!

Por Turisme i Direcció Hotelera UAB

Cuándo y dónde

Fecha y hora

sáb., 17 de jun. de 2023 10:00 - 11:30 CEST

Ubicación

Turisme i Direcció Hotelera UAB (Edifici Blanc) s/n Vila Universitaria Campus de la UAB 08193 Bellaterra Spain

Acerca de este evento

  • 1 hora 30 minutos
  • Entrada electrónica móvil

Turisme i Direcció Hotelera UAB, de l'Escola FUAB Formació, organitza una Jornada de Portes Obertes perquè futurs estudiants i les seves famílies puguin venir a conèixer les instal·lacions del centre, situat al Campus UAB de Bellaterra.

Maria Noguera, directora dels estudis, farà una presentació del Grau en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera i resoldrà dubtes sobre l'accés, el pla d'estudis, els idiomes, les pràctiques professionals, les sortides laborals i programes de mobilitat internacional dels graus.

A més, coneixeràs a estudiants que actualment estan cursant els Graus i t'explicaran la seva experiència!

Després de la xerrada, els assistents podran fer una visita guiada per les instal·lacions i els seus serveis.

T'esperem!

Acerca del organizador

Turisme i Direcció Hotelera de l'Escola FUAB Formació ha estat pionera a l’estat espanyol al llarg de la seva història i té una trajectòria de més de 20 anys oferint formació universitària en turisme i hoteleria a nivell de grau, màster, postgrau i cursos d'especialització. Els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera proporcionen a l'estudiant un alt grau d'especialització.

L'Escola manté una relació continuada amb el sector turístic i hoteler que afavoreix la realització de les pràctiques nacionals i internacionals dels estudiants, facilita la participació directa de representants de les empreses privades i els organismes públics en les activitats docents, i manté oberts els camins per a la inserció professional dels seus titulats.