KASSIA QUARTET - COMA-RUGA

Panel de acciones

KASSIA QUARTET - COMA-RUGA

El quartet Kassia presenta un concert basat en obres de Mozart, Mendelsson i Turull entre d'altres.

Por Mediterranean Guitar Festival

Cuándo y dónde

Fecha y hora

mié., 26 de jul. de 2023 21:00 - 22:00 CEST

Ubicación

Iglesia de San Ramón Nonato 22 Carrer Esglesia de St Ramon-bris 43880 Coma-ruga Spain

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

Acerca de este evento

  • 1 hora
  • Entrada electrónica móvil

El quartet Kassia format per la violista Sara Zayani, la violoncelista Min Cho i pels violinistes Eduard Moya i Miguel Cánovas, presenten un concert basat en obres de Mozart, Mendelsson i Turull entre d'altres.

Un concert pensat per a divulgar i reivindicar obres poc conegudes que s’han escrit per a quartet de corda. Desde quartets desconeguts de Mozart, passant pel compositor i violinista català Xavier Turull, sent el passat any el centenari del seu naixement, i arribant a Geòrgia amb unes miniatures basades en temes folkclòrics escrites per Tsintsadze, que va ser violoncelista del quartet de l’estat de Geòrgia. Tot culminant amb una obra de gran envergadura com el segon quartet de corda de Mendelssohn. Molta varietat estilística amb un repertori que mereix sens dubte posar en valor i que en gaudexi de més reconeixement.

Donat el talent dels seus integrants, alguns han estat becats per prestigioses institucions com la Fundació Ferrer-Salat i la Fundació Barrié. També han estat premiats a alguns certàmens com el concurs instrumental Sant Anastasi, Joves talents d'Andorra, premis d'interpretació musical de Girona. A més, formen part de grans orquestres juvenils com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, la Jove Orquestra Gustav Mahler i l’Orquestra jove de la regió de Múrcia. Recentment, han sigut convidats per a formar part del festival Ressonare 2023.

Acerca del organizador

Our Mediterranean Guitar Festival brings you the best guitar sounds in the most emblematic churches in the Catalan coasts.

More than a hundred concerts from June to October, all of them with the Spanish guitar as the centre of attention, be it a soloist, a duet a quartet or other formations. By various well-known artists with a long-lasting and recognised concert background, who will delight the whole audience.

Find us in up to ten different Catalan villages, ranging from Costa de Barcelona, to Costa Brava and Costa Daurada.

Don't miss the best Spanish guitar melodies this summer!