L'ART DE LA REVOLUCIÓ TRIO - CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Panel de acciones

Múltiples fechas

L'ART DE LA REVOLUCIÓ TRIO - CASTELLÓ D'EMPÚRIES

L'ART DE LA REVOLUCIÓ - "VOICE - VIOLIN - CLAVE" De Monteverdi a Bach!!!

Por Mediterranean Guitar Festival

Cuándo y dónde

Fecha y hora

mar., 4 de jul. de 2023 21:00 - 22:00 CEST

Ubicación

Basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries 1 Plaça Mossèn Cinto Verdaguer 17486 Castelló d'Empúries Spain

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

Acerca de este evento

El trio compost per Laura Martínez (veu), Jordi Montoliu (violí) i Gil Lladó (clave) ofereix un programa que va de Monteverdi a Bach i que ens fa viatjar entre els dos extrems del període barroc europeu on es van viure dues grans revolucions que van canviar per sempre més la música.

El programa de l’Art de la Revolució ens fa viatjar entre els dos extrems del període barroc europeu on es van viure dues grans revolucions que van canviar per sempre més la música com l’entenem avui en dia. De Monteverdi a Bach, partint de l’italià que va revolucionar la música vocal i va crear el concepte de l’òpera moderna fins a l’alemany que va canviar de forma definitiva i fins a l’eternitat el concepte de música en sí mateix. Les obres que composen aquest viatge ens permetran apreciar com les formes, estils i estètiques van anar evolucionant entre aquests dos genis irrepetibles i admirar-nos de l’art de revolucionar-ho tot i per sempre.

Acerca del organizador

Our Mediterranean Guitar Festival brings you the best guitar sounds in the most emblematic churches in the Catalan coasts.

More than a hundred concerts from June to October, all of them with the Spanish guitar as the centre of attention, be it a soloist, a duet a quartet or other formations. By various well-known artists with a long-lasting and recognised concert background, who will delight the whole audience.

Find us in up to ten different Catalan villages, ranging from Costa de Barcelona, to Costa Brava and Costa Daurada.

Don't miss the best Spanish guitar melodies this summer!