L'emoció d'aprendre, II Jornada Pedagògica

Panel de acciones

L'emoció d'aprendre, II Jornada Pedagògica

L'emoció d'aprendre, II Jornada Pedagògica de La Farga Infantil, adreçada a mestres de llar, infantil i primer cicle de primària.

Por Institució Familiar d'Educació

Cuándo y dónde

Fecha y hora

sáb., 22 de abr. de 2023 8:45 - 14:00 CEST

Ubicación

Escola Infantil La Farga 20 Carrer de Nicaragua 08195 Valldoreix Spain

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.
La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Acerca de este evento

  • 5 horas 15 minutos
  • Entrada electrónica móvil

L’emoció d’aprendre, II Jornada Pedagògica

8.45h: Obertura dels expositors

9.15h: Recepció dels participants

9.30h: Ponència de Mar Romera

Mar Romera és mestra, llicenciada en pedagogia i en psicopedagogia, i especialista en intel·ligència emocional. És autora del model pedagògic “Educar amb tres Cs: Capacitats, Competències i Cor”, així com de diversos llibres sobre l’escola, la infància i la didàctica activa. També és presidenta de l’Associació Pedagògica Francesco Tonucci.

11.45h: Pausa, cafè i visita als expositors

12.15h: tallers 1*

13h: tallers 2*

14h: Cloenda de les II Jornada Pedagògica

* Tallers a les 12:00 (simultanis)

Taller 1 - Emociona’t llegint: Experiències d'aprenentatge de lectoescriptura d'I5 a 2n prim. Equip docent La Farga.

Taller 2 - L’Obrador Pikler iniciat per Ute Sturb: Provocació del joc interdisciplinari i multisensorial. Diana Comes, mestra i psicopedagoga.

Taller 3 - L’Atelier: Experimentar i conèixer els espais de creativitat des del punt de vista dels nens i nenes. Raquel Arévalo. Atelierista La Farga Infantil.

Taller 4 - Kids Lab 4 sustainability: Quin significat donem a sostenibilitat a l’etapa d’infantil? Silvia Albareda, Carme Balaguer, Mónica Fernández, Maria Teresa Fuertes, Mariana Fuentes. Universitat Internacional de Catalunya.

Taller 5 - Tu també pots! Dinàmiques i activitats per integrar a alumnes amb TEA: Equip docent Col·legi Singuerlín. Santa Coloma de Gramenet.

*Tallers a les 13:00 (simultanis)

Taller 6 - Tu també pots! Dinàmiques i activitats per integrar a alumnes amb TEA: Equip docent Col·legi Singuerlín. Santa Coloma de Gramenet.

Taller 7 - Emociona’t llegint: Experiències d'aprenentatge de lectoescriptura d'I5 a 2n prim. Equip docent La Farga.

Taller 8 - Kids Lab 4 sustainability. Quin significat donem a sostenibilitat a l’etapa d’infantil? Silvia Albareda, Carme Balaguer, Mónica Fernández, Maria Teresa Fuertes, Mariana Fuentes. Universitat Internacional de Catalunya.

Taller 9 - Cubs de Descobriment: principis de la teoria de Jerome Bruner i teoria de les Intel·ligències múltiples a partir de situacions d'exploració i aprenentatge. Diana Comes, mestra i psicopedagoga

Taller 10 - L’Atelier: Experimentar i conèixer els espais de creativitat des del punt de vista dels nens i nenes. Raquel Arévalo. Atelierista La Farga Infantil

Lloc: La Farga Infantil. Carrer Nicaragua, 20. 08195 Valldoreix

Dia: 22 d’abril de 2023

Acerca del organizador

Institució Familiar d’Educació és un grup educatiu que actualment compta amb tretze escoles a Catalunya i Balears que apleguen més de 5.000 famílies i 700 professionals de l’educació que atenen diàriament al voltant de 8.000 alumnes.