Lesbofòbia: un documental y deu respostes

Lesbofòbia: un documental y deu respostes

Panel Acciones y detalles

Gratis

Fecha y hora

Ubicación

Impact Hub Barcelona

113 Carrer del Doctor Trueta

08005 Barcelona

Spain

Ver mapa

Perquè passa. Perquè estem fartes. Perquè la resposta ha de ser col·lectiva.

Acerca de este evento

Quines situacions de violència viuen avui dia les lesbianes? De quina manera s’enfronten a elles? Quins problemes hi ha de fons? Quina realitat sosté que encara es continuïn donant? Quines respostes i estratègies podem donar i posar en pràctica com a societat per acabar amb aquestes i altres discriminacions?

Deu testimonis aporten les seves vivències i visions, articulant un discurs coral per a visibilitzar les violències masclistes cap a les lesbianes, així com per analitzar els problemes de fons i trobar respostes i estratègies per acabar amb la lesbofòbia en intersecció amb altres violències.

TRAILER: https://youtu.be/XNqiR5Rwa5U

___________________________________________________________________________________________

Lesbofòbia, 1 documental i 10 respostes és una producció de Creación Positiva, organització feminista que des del 2001 treballa per a fer efectius els Drets Sexuals en la societat a través de programes d’atenció, acciones de sensibilització, formació i incidència política.

En els seus anys de treball i amb tota la seva experiència detecten una manca flagrant de materials i recursos que parlin d’aquesta violència en concret, i per això decideixen fer una peça audiovisual que ompli aquest buit. El que havia de ser un vídeo curt per a publicar a les xarxes socials, acaba convertint-se en un curt documental, en trobar-se amb la necessitat de tractar aquest tema amb tots els seus matisos i complexitat.

Inés Tarradellas és dissenyadora de comunicació, consultora i realitzadora feminista. Es vincula per primera cop amb Creación Positiva per assessorar-les sobre com enfocar i concretar l’encàrrec que volen portar a terme, i acaba realitzant, *amb elles* i gairebé sense buscar-ho, la seva primera peça documental.

ESTA PROYECCIÓN ESTARÁ ACOMPAÑADA DE SUBTITULOS.

Compartir con amigos

Guarda este evento

Evento guardado