16 €

Panel Acciones y detalles

16 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Litus en concert

Acerca de este evento

LITUS presenta "Hablo tu idioma pero no lo entiendo"

Cantant, guitarrista, pianista, compositor i actor, actualment se’l pot veure com a frontman de la banda del programa "Late Motiv" de l'Andreu Buenafuente a #Canal0 de Movistar+.

Impetuós, escènic i comunicatiu, Litus és una cruïlla de diversos estils. La seva música transita pel soul i el pop en convivència pacífica amb el funk, el folk o el rock. I els seus concerts són un show total on la música s'interpreta amb la màxima llibertat.

El seu darrer treball, 'Hablo tu idioma pero no lo entiendo’ (U98 Music, 2019) ha comptat amb la col·laboració del Brossa Quartet de Corda, i l’acompanya en alguns dels seus directes el reconegut guitarrista Oest de Franc.

Veure un concert de Litus és sempre una experiència sorprenent. De variades inflexions vocals, les seves cançons -elegants i riques en instrumentació- criden l'atenció per les seves tornades enèrgiques i entranyables. Fa un directe sense embuts, i és que l'experiència obtinguda durant aquests anys li ha donat l'oportunitat de ser molt versàtil a l'escenari.

El músic terrassenc instal·lat a Madrid fa incursions de cançons emblemàtiques de la seva trajectòria i de tots els seus anteriors treballs. A banda de les seves, també inclou algunes cançons d'altres artistes.

Litus – veu, guitarra i piano

Oest de Franc – guitarres i veus

Informació Covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado