Lleida Jazz Cava/ Irene Garcés i Juju Groove

Panel de acciones

Lleida Jazz Cava/ Irene Garcés i Juju Groove

Lleida Jazz Cava/Irene Garcés i Juju Groove

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Espai Orfeó 60 Carrer Sant Martí #62 25004 Lleida Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

Acerca de este evento

  • 1 hora
  • Entrada electrónica móvil

IRENE GARCÉS

Irene Garcés és actualment una de les guitarristes consolidades de l'escena musical catalana. Nascuda a Lleida, comença a aparèixer d'adolescent en els escenaris, amb formacions locals com Staklar, Lokito Lopongo i New Orlinyes Jazz. Amb la majoria d'edat, es trasllada a Barcelona per realitzar els estudis superiors en guitarra moderna i jazz al ESEM Taller de Músics i posteriorment aconsegueix una beca per realitzar Producció d'Àudio a SAE Institute, aconseguint un perfil laboral interdisciplinari i sòlid. Actualment realitza concerts d'àmbit nacional i internacional amb els grups Muyayo Rif i Guillem Albà & Marabunta. Al llarg de la seva carrera ha actuat amb músics i projectes de renom: Toni Solà, Octavio Hernàndez, Carola Ortiz, Alísia Rey, Juantxo Skalari, Boye, Le Nais, Orquestrina Trama o El Jardín de Fátima en són alguns exemples. L'activitat concertística ha anat combinada de la ma de la docència, impartint classes de guitarra jazz, harmonia i improvisació a l'escola l'Orfeó Lleidatà i a l'Escola de Música Sant Gregori, on treballa actualment.

JUJU GROOVE

Juju Groove, baixista, cantant, compositor i productor, original de Sao Paulo, Brasil. Compartint vida amb la música des dels onze anys, Letieres Leite (1 Grammy), Ricky Bonadio (5 latin grammys), Joel Holmes, Didier Lockwood, Mark Aanderud, Franz Schubert Filharmonia i Manu Gavassi són alguns dels artistes amb qui va tenir el privilegi de compartir escenari i estudi. Al Brasil (Graduat a la Universitat de música Souza Lima), Estats Units (Estudis a Laconia High School i beca a Berklee College of Music), Irlanda (Newpark Music centre) i actualment vivint a Catalunya (Graduat al Conservatori del Liceu), Juju groove porta una combinació d'estils de música brasilera, hip-hop, funk i jazz, generes que us han acompanyat per tots aquests diferents universos musicals viscuts en els darrers anys.

Aquest any estrenarà el seu primer disc, Intitulat "Follow me", gravat en tres estudis diferents i mesclat a Berlín per Zé Victor Torelli (Ivan Lins, Black Eyes Peas, Vinicius Chagas).