12 €

Lucia Fumero en concert

Panel Acciones y detalles

12 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Lucia Fumero en concert

Acerca de este evento

Estils d'“arreu han influenciat la pianista i cantant Lucia Fumero. Ara estrena disc i projecte propi, amb música original que va d“'un lloc a l'“altre plena de vitalitat i aire fresc. La base del seu univers s'“arrela al folklore i es transforma a través d“'un bagatge que ha consolidat en la clàssica i el jazz. En resulten colors únics i singulars. Interessada tant en les cançons amb veu i lletra com en la música instrumental, Lucia Fumero s“'expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat a la vegada que impressionista, dos conceptes aparentment oposats. Però quan composa, tot flueix, balla i captiva de manera inevitable.

"Universo Normal" es publica la tardor de 2020 en suport físic i digital a manera d“'obertura de la nova col·lecció Seed Jazz, amb la qual el segell català Seed vol donar visibilitat a l“'escena jove vinculada a aquest gènere. La sortida del disc de Fumero s“'acompanya del segon llançament de la col·lecció que signa l“'excel·lent trompetista Òscar Latorre, un àlbum amb temes propis gravat a Basilea l“'estiu de 2020 i que és també tota una declaració d'“intencions: "a pathway to become".

Lucia Fumero, piano i veu

Martín Leiton, contrabaix i leona

Juan Rodríguez Berbín, bateria

Informació Covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado