MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS · GIRA CLAMOR · 20€

Panel de acciones

La venta de entradas acaba pronto

MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS · GIRA CLAMOR · 20€

MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS · EN CONCERT GIRA CLAMOR · 20€

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

La Violeta 1B Plaça Martí Royo 43893 Altafulla Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Acerca de este evento

https://lavioleta.sacatuentrada.es/

Quan Maria Arnal i Marcel Bagés van tornar a començar, sabien que el vent bufava –i com bufava!– de cara. Però també que el seu segon àlbum, CLAMOR (Fina Estampa, 2021), era un miracle: una faula contrapandèmica que reivindica la nostra pròpia vulnerabilitat; una (hiper) utopia de pop mutant que renovava completament l'imaginari sonor de 45 cervells i 1 cor (2017) i que ha estat guardonat amb el Premi Soroll al Disc de l'Any i reconegut com el millor nacional nacional del 2021 en diaris (El Periódico, Ara), revistes musicals (Rockdelux, EfeEme, Alta Fidelitat) i webs especialitzades (Crazyminds, Indienauta, Eargasm).

Amb el seu productor, David Soler, erigit de facto en tercer component del duo,

María i Marcel creixen en directe la tremenda intensitat emocional d'una obra que, a més, ha aconseguit el Top 3 a Mondo Sonoro, ABC o Enderrock i no ha baixat del Top 5 fins i tot en aquelles publicacions que, com Jenesaispop, barregen a les seves llistes de l'any referències nacionals i internacionals.

Iniciada a Barcelona amb tres sold-outs al Teatre Tívoli (Barcelona), la seva gira ha recalat en teatres -Victòria Eugenia (Donostia), Auditori de Galícia (Santiago)-, cites ineludibles del circuit estival com La Mar de Músiques (Cartagena), Tomavistes (Madrid) o Jardins de Pedralbes (Barcelona) i fins i tot festivals on s'ha pogut bailar (Vida, BBK Live, Primavera

Weekender), deixant al seu pas crítiques extraordinàries i un públic sincerament commogut. També a Milà i Lugano, on, a finals de juliol, van celebrar dues actuacions memorables.

Cinquanta concerts després, amb l'espectacle en plenitud catàrtica i el

Premi MIN al millor directe del 2021, CLAMOR se sent -se sent- més profund i revelador que mai.

Imagen de MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS · GIRA CLAMOR · 20€
La venta de entradas acaba pronto