Gratis

Marques per a un nou paradigma

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Centre Bit Raiguer - IDI

25 Carrer Selleters

07300 Inca

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Les noves generacions de consumidors ja fa temps que reclamen nous models de producte i consum.

Acerca de este evento

La crisi sanitària, econòmica i de model que ens deixa la COVID-19 ens obliga a replantejar les nostres estratègies de marca atès aquest context, a través d'un reposicionament responsable que enfoqui, sempre des de l'autenticitat, el nostre compromís amb la sostenibilitat i l'ètica.

Parlarem de consumocràcia o d'activisme, conceptes que van molt més enllà de la responsabilitat social corporativa per convertir-se en palanques d'acció. També de com aquest reposicionament ètic pot ser clau en la relació entre les marques i els seus públics, i conseqüentment en la competitivitat i el futur de moltes marques.

Pilar Domínguez

Cofundadora, directora creativa i d'estratègia a Mandarina Brand Society. Especialista en creació i gestió de marques, duc més de vint anys dedicada a la direcció estratègica i execució de projectes de brànding vinculats a turisme i hospitalitat. Durant aquestes dues dècades llargues de trajectòria professional, he col·laborat en el llançament d'una àmplia llista de noves empreses, marques i projectes, en els quals he tengut l'oportunitat de posar en pràctica el meu esperit observador i analític, i aportar així una visió global, enfocada i coherent des d'una anàlisi del consumidor i del mercat, i un coneixement profund les eines de disseny, màrqueting i comunicació més adequades. Crec en les marques amb ànima, que enmig d'aquest canvi de paradigma han d'enfocar-se des de l'autenticitat cap al seu compromís amb l'ètica.

Donostiarra de naixement i mallorquina d'adopció, llicenciada en Belles Arts per la UPV- EHU i Màster per la UOC. Emprenedora, premi EWoman Mallorca 2019. Amant del vi, dels guisats de cullera, de les converses llargues i en constant estat d'aprenentatge, puc dir que em guany la vida amb el que més m’agrada, és una espècie de loteria que procur recordar cada matí quan sona el despertador.


		Imagen de Marques per a un nou paradigma
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Centre Bit Raiguer - IDI

25 Carrer Selleters

07300 Inca

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado