MIRADES QUE SUMEN. Jornades de ciència ciutadana marina

Panel de acciones

MIRADES QUE SUMEN. Jornades de ciència ciutadana marina

Jornades de 3 dies on gaudir de ponències, tallers, sortides d'immersió i, fins i tot, descobrir una àrea marina protegida en vaixell.

Por Observadores del Mar

Cuándo y dónde

Fecha y hora

vie., 7 de oct. de 2022 16:00 - dom., 9 de oct. de 2022 13:30 CEST

Ubicación

Es Mercadal Avenida Metge Camps, S/N 07740 Es Mercadal Spain

Acerca de este evento

Del 7 al 9 d'octubre a diversos punts de Menorca es duran a terme unes jornades molt completes i diverses sobre ciència ciutadana marina; organitzades per Observadores del Mar, Institut Menorquí d'Estudis-Observatori Socio Ambiental de Menorca (IME-OBSAM) i els centres de busseig Diving Menorca i Binibeca diving.

Et pots inscriure per separat a cada activitat escollint una o totes.

Divendres 7 a la tarda al Centre de Convencions d'es Mercadal (CCM) hi haurà un seguit de ponències i taules rodones sobre experiències de ciència ciutadana, conservació marina, fotografia subaquàtica i resultats científics.

Dissabte 8 podrem llençar-nos al mar a fer mostrejos científics. Al matí al centre de busseig Diving Menorca (Fornells) es farà un taller i seguidament una immersió per mostrejar la pradera marina de posidònia. A la tarda, al centre de busseig Binibeca diving (Binibeca) es realitzarà un altre taller, aquesta vegada sobre peixos indicadors de canvi climàtic i, posteriorment, es farà una immersió per fer un transsecte del projecte 'peixos i escalfament' d'Observadores del Mar.

Diumenge 9 al matí hi haurà una sortida en vaixell per conèixer de primera mà una àrea marina protegida i saber-ne què és i per a què serveixen gràcies a l'explicació d'un expert dins del vaixell. A més, qui vulgui, podrà tirar-se a l'aigua.

Acerca del organizador