Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Conservatori municipal de Música

Bruc, 110

08009 Barcelona

Spain

Descripción del evento
CICLE DIJOUS CONCERT

Acerca de este evento

Intèrprets: César Mateos, violí. Jacob Cordover, guitarra.

Obres de: S. Brotons, Corraliza, J. Codina, Diago, D. González de la Rubia i M. Villanueva.

PROGRAMA

Suite en Sol major per a violí i guitarra - GLÒRIA VILLANUEVA

 • 
I

 • VI

Dos pintors japonesos budistes - DOMÈNEC GONZÁLEZ DE LA RUBIA

 • 
I - Tenshō Shūbun (+1463)
 • 
II - Sesshū Tōyō (1420 – 1506)

Canción Primera - DIEGO CORRALIZA

Obra ganadora del I Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet en Composición

2 Suggestions - SALVADOR BROTONS


 • I - Balada
 • 
II - Toccata

Tres peces Naïf - JORDI CODINA


 • I - Nina de drap

 • II - Bressol
III - Vals

Retrats d´un dolç instant - LLUÍS M. BOSCH

 • 
I - Primer esbós
II - Perspectiva interessant
 • 
III - Nou esbós
IV - Perspectiva final

Dos moments per a violí i guitarra - EDUARDO DIAGO

 • I - Serena
 • 
II - Inquieta

___________________________________

CÉSAR ARÍSTIDES MATEOS (violï)

Arístides inicia els seus estudis de la mà del seu pare a l'edat de 5 anys, la seva formació va adquirint rellevància a l'hora que compagina els estudis amb professors exigents que van perfilant estil i caràcter d'un músic lliurat a la conquesta de totes les facetes.

Així doncs, estudia amb, Lev Kaplan, Levon Galstian, Kostadin Bogdanoski i amb rellevància amb Kai Gleusteen, entre altres.

Forma part en diferents formacions, ja sigui en Orquestra o com a Solista, participant asi, com a Concertino de la Orquestra Juvenil de Diaula, de solista amb l'Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona, participa en diversos cicles i festivals tant per a joventuts musicals i institucions variades, així com cicles estables en el MEAM, PALACIO MOXO entre altres. Realitza en el 2012 un cicle de concerts al Poble Espanyol de 60 concerts els quals interpreta íntegrament obra espanyola del compositor navarrès Pablo SARASATE, dins del mateix projecte realitza per al Reial Cercle Artístic de Barcelona 5 concerts interactius de caràcter pedagògic, en els quals explica i relaciona, amb l'ajuda de projeccions, vida i obra de Joaquín Sorolla i Pablo Sarasate.

Com a solista a interpretat entre altres ( Concert de Brahms op.77, Rondo caprichoso Camille Saint Saens, Beethoven op.61 ) Avui dia compagina dintre de la seva visió ecleptica, carrera instrumentista amb l'innovació de projectes culturals i programació i viabilitat d’aquests, Creació de l’escola de Música Cronom Blues, Producció i disseny de la programació de l’Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona, i la Fundació Europea Socio-Cultura )

Toca amb un Gand Bernardel (1880)

JACOB CORDOVER (guitarra)

Actualment viu a les muntanyes, a sud de Catalunya, i és posseïdor d'una vibrant i variada carrera internacional sent objecte de les millors crítiques per part de la premsa especialitzada: El guitarrista australià Jacob Cordover «ho té tot - tècnica, musicalitat i programació enginyosa »(American Record Guide).

«Un artista consumat» (Adelaide Advertiser, Austràlia).

Ha realitzat concerts a més que 12 països i quatre continents, oferint recitals i concerts de cambra o actuant com a solista al costat de prestigioses orquestres internacionals i ha realitzat, fins ara, cinc treballs discogràfics.

En els seus concerts, interpreta un repertori eclèctic i ampli, abastant tota la història de la guitarra clàssica, però el seu entusiasme per la música contemporània ha desembocat en una fructífera activitat d'encàrrecs i estrenes mundials de música actual. D'altra banda, el seu interès per les obres musicals de segle XIX, l'ha conduït, també, a realitzar nombrosos concerts amb repertori i instruments històrics. Ha rebut molt bones crítiques tant per les seves interpretacions de de J.S. Bach com per la seva implicació i bon fer en la música contemporània.

___________________________________________

CICLE DIJOUS CONCERT

Tots els dijous, a partir del 15 d’octubre, l’emblemàtic Auditori Eduard Toldrà acull una trentena de concerts al llarg de tres temporades: tardor, hivern i primavera.

Aquest cicle, amb més de 20 anys de trajectòria, ha esdevingut un referent d’oferta cultural gratuïta d’alt nivell a la ciutat de Barcelona, i es nodreix principalment d’intèrprets solistes i formacions de cambra del professorat de la casa, comptant també amb artistes i formacions d’arreu, que troben en aquest espai un indret i unes condicions artístiques de qualitat.

Dijous Concert 20-21 fa una aposta per presentar, tant a l’alumnat del propi Conservatori com al públic en general, propostes, sovint innovadores i transversals, que acostin i ajudin a descobrir, tant el patrimoni musical universal, com la música i els compositors de casa nostra.

Tots els concerts començaran a les 20 h, i a les 19,45 h hi haurà una presentació.

___________________________________________

MESURES DE PREVENCIÓ COVID-19.

 • L'accés es realitzarà per la porta del C/ València, i el públic esperarà l'obertura de porta al carrer, respectant la distància mínima d'1,5 m.
 • Caldrà utilitzar gel hidroalcohòlic en accedir al Conservatori.
 • Caldrà fer ús de la mascareta en tot moment.
 • Aforament limitat, respectant la distància d'1,5 m.
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Conservatori municipal de Música

Bruc, 110

08009 Barcelona

Spain

Guarda este evento

Evento guardado