Gratis

Neuroeducació: connectem? Conversa amb Marta Portero

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Aula Magna de l'Edifici del Teatre. Campus Mundet, Universitat de Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

10-12h: Conversa amb Marta Portero, psicòloga i doctora en Neurociències per la UAB.

En aquest esdeveniment, Marta Portero, a través de les nostres preguntes, ens resoldrà qüestions com: "Quin paper juguen les emocions en l'aprenentatge?", "Com han de ser l'espai i l'arquitectura de les aules per a un millor aprenentatge?" "Quins són els principis de la neuroeducació que tot educador/a ha de saber?"

Es faran 1h 30 minuts de preguntes prèviament pactades i 30 minuts de torn de preguntes obert al final.

El format de l'esdeveniment serà diferent aquesta vegada. Farem un format més interactiu en què vosaltres decidiu de què es parlarà! Fins al dilluns 12 de març, podeu enviar les vostres preguntes amb el hashtag #neuroeducacioaxe a qualsevol de les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram). Nosaltres en farem un buidatge i enviarem aquelles més recurrents a Marta Portero perquè les prepari i les pugui contestar a l'esdeveniment.

Si vols incriure't a la conversa amb Marta Portero, fes-ho a continuació. Recorda que en la conversa amb David Bueno (dilluns dia 19 de 15h a 17h) es tractaran temes diferents. Per tant, també pots assistir-hi inscrivint-te en aquest enllaç.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Aula Magna de l'Edifici del Teatre. Campus Mundet, Universitat de Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado