NORA BUSCHMANN - SITGES

Panel de acciones

NORA BUSCHMANN - SITGES

La guardonada guitarrista alemanya realitzada una representativa selecció de música guitarrística espanyola i llatinoamericana.

Por Mediterranean Guitar Festival

Cuándo y dónde

Fecha y hora

vie., 29 de sep. de 2023 21:00 - 22:00 CEST

Ubicación

ERMITA DE SANT SEBASTIA ERMITA DE SANT SEBASTIÀ SITGES Spain

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

Acerca de este evento

  • 1 hora
  • Entrada electrónica móvil

Una de les virtuts més grans de la guitarrista Nora Buschmann és submergir-se en la música d'un país i interpretar-la amb el seu gran virtuosisme i lúdica empatia. Densa i intensa, elegant i cultivada, rica en matisos i dinàmica impressionant, amb un patró sonor inigualable, la vetllada promet un viatge fascinant per diferents cultures de les sis cordes d'una guitarra que va arribar des d'Espanya a Sud-amèrica i s'hi va desenvolupar d'una manera molt idiosincràtica.

La guitarrista Nora Buschmann va néixer a Berlín i va rebre la seva formació artística i musical de la Prof. Monika i Jürgen Rost a l'Acadèmia de Música "Franz Liszt" a Weimar. Finançada per la Fundació Kulturfonds per a Joves Artistes, va continuar els seus estudis a la classe de solista de Hubert Käppel a l'Acadèmia de Música de Colònia. Ha guanyat premis a concursos nacionals i internacionals i va rebre una beca del German Music Council.

Durant una estada de cinc anys a Grècia, es va ocupar intensament de la música tradicional grega i va ensenyar al conservatori i l'escola secundària de música de Tessalònica.

Nora Buschmann manté un viu intercanvi amb compositors contemporanis per a guitarra de concert, les obres del qual interpreta i estrena regularment.

Als seus programes combina la música de diferents tradicions i regions i així es converteix en ambaixadora cultural musical. Les actuacions com a convidada l'han portat a tots els països musicals importants d'Europa, Turquia i Amèrica del Sud. És convidada a nombrosos festivals de primer nivell, imparteix les seves pròpies classes magistrals i és una cobejada jurat.

Acerca del organizador

Our Mediterranean Guitar Festival brings you the best guitar sounds in the most emblematic churches in the Catalan coasts.

More than a hundred concerts from June to October, all of them with the Spanish guitar as the centre of attention, be it a soloist, a duet a quartet or other formations. By various well-known artists with a long-lasting and recognised concert background, who will delight the whole audience.

Find us in up to ten different Catalan villages, ranging from Costa de Barcelona, to Costa Brava and Costa Daurada.

Don't miss the best Spanish guitar melodies this summer!