NOVA DATA VI Congrés APAE FEM EMPRESA 2020 + ELEVATOR PICH + REGALOS

Panel Acciones y detalles

Agotado

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Teatre GOYA

C/ Joaquín Costa, 68

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
NOVA DATA VI Congrés APAE Fem Empresa 2020

Acerca de este evento

IMPORTANT! NOVA DATA per el VI Congrés APAE Fem Empresa 2020

 

Benvolguts

NOVA DATA 4 de desembre 2020

Després de mesos de confinament, tancaments d'empreses, obertura d'altres nous tipus de negocis i d'oportunitats tecnològiques, per fi tenim NOVA DATA per celebrar el "VI Congrés APAE FEM EMPRESA 2020" a Barcelona, al TEATRE GOYA amb totes les mesures de SEGURETAT SANITÀRIA PERTINENTS, a causa de la COVID-19. Horaris, Distanciament, Mascaretes, Capacitat.

Aquest any tindrem el plaer que l'acte del "VI CONGRES APAE FEM EMPRESA 2020" serà presentat per al Mag, il•lusionista i presentador Màgic Marc, tambe comptarem amb el Tenor Internacional Josep Viader i amenitzarem la jornada amb Todozancos (a la recepció) i comptarem amb+/-200 empreses multisectorials

Dia: 4 de desembre del 2020

Horari: de 10 h a 14 h (Acreditacions a partir de les 9:00h)

Lloc: Teatre GOYA (C/ Joaquim Costa, 68 (Barcelona))

Després de sis anys d'intens treball en equip, APAE ha començat a assolir fites, d'acord amb el seu objectiu de donar sortida al professional autònom, a les petites empreses i als nous emprenedors, esdevenint així un mitjà on aquests públics puguin trobar connectivitat, recursos, alternatives i possibles solucions als seus reptes professionals diaris.

També comptarem amb diferents mitjans de comunicació, TV, Premsa escrita, Ràdio, etc... per fer-se ressò de l'acte.

Farem un lliurament de Premis Empresarials, premiant a diferents empreses o professionals per la seva trajectòria professional o la seva capacitat de crear ocupació, per a potenciar el teixit empresarial de Catalunya.

Alguns Professionals com Andreu Buenafuente, Justo Molinero, Carmen Cazcarra, Miquel Pino, Vicent Sanchís, Pilar Rahola, Josep Cuní..... o empreses com La Vanguardia, Banc de Sabadell, Eden Springs, Grup PHI Industrial, SEAT, Grup Alimentari Guissona, Grup Sifu, Nakima, Cooltra Motos, Pals Robotics, Acció Preventiva......, són alguns dels professionals i empreses que ja han sigut guardonats amb els nostres premis.

Per l'entrega dels guardons d'aquest any comptarem en representació de la Generalitat de Catalunya amb el Sr. Joaquim Ferrer Tamayo, Secretari d'Empresa i Competitivitat del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, per part del parlament comptarem amb el I.Sr. Santi Rodriguez Diputat del Parlament de Catalunya, tanbe comptarem amb el Exc. Sr. Jaume Alonso- Cuevillas Diputat per Barcelona al Congrés dels Diputats, i per part de l'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona amb el Sr. Jaume Collboni, Primer tinent d'alcalde de Barcelona, Direcció de l'Àrea d'Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals i , juntament amb el Sr. Òscar Tamarit, Fundador i President d'APAE i la Sra. Trinitat Pujol Fundadora i CEO d'APAE.

Tenim confirmada l'assistència de diverses personalitats de l'àmbit empresarial, polític i social de Catalunya.

Per qualsevol dubte o aclariment, el tel de contacte és 603205329.

Atentament

Oscar Tamarit

Fundador i President d'APAE

Tel. 603 205 329

www.apae.info

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Teatre GOYA

C/ Joaquín Costa, 68

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado