12 € – 15 €

Pajaro Sunrise en concert

Información sobre el evento

Artistas

Artistas

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Pajaro Sunrise en concert

Acerca de este evento

Yuri Méndez Barrios, més conegut como PAJARO SUNRISE (León, 9 de agosto de 1979) és un cantant, músic, compositor i productor discogràfic espanyol, que estilísticament oscil.la entre el pop, el folk, i la música electrònica cantada en anglès.

Pajaro Sunrise va començar sent el projecte conjunt de Yuri Méndez i Pepe Lopez. El seu primer àlbum va ser gravat, mesclat i masteritzat per ells mateixos i editat pel segell discogràfic madrileny, Lovemonk, al novembre del 2006.

Després d’una gran acollida pels mitjans especialitzats, va publicar-se també al Japó, Corea del Sud i la Xina, i distribuït per tot el món. Tal va ser l'interes generat que el va portar a realitzar una gira Europea a Alemanya, Austria, Suïssa, Bèlgica, Holanda i la República Txeca.


-Discografa (álbumes) Pājaro Sunrise, 2006 Done/Undone, 2009 Old Goodbyes, 2011

-Kulturkatzenjammer, 2013 Oh My! (Lost Songs 2006–2016), 2016 The Collapse, 2016

El seu segon àlbum Done/Undone, editat al març de 2009, el va portar a fer una gira en solitari per Japó, d’entre d’altres països del món.

En 2013 edita Kulturkatzenjammer, en el que Yuri Méndez ha composat, tocat i arranjat tot exceptuant les bateries en un parell de cançons conseguint un so molt més sofisticat en relació a anteriors àlbums.S’allunya del folk americà per apopar-se a l’electrònica, a la que a vegades abraça i en d’altres acaricia.

Durant la tardor de 2018, el seu setè àlbum titulat W demostra el perquè de tanta expectació al seu voltant, ja que les seves cançons han format part de bandes sonores de pel.lícules, sèries de televisió i anuncis de tot el món. Un concert únic que no us podeu perdre.

Comparte con tus amigos

Artistas

Fecha y hora

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado