Gratis

Pantalla Pavelló 2018: Lo chiamavano Jeeg Robot, de Gabriele Mainetti (VOSE...

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Pavelló Mies van der Rohe

7 Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Un any més arriba amb l’estiu el cicle de cinema Pantalla Pavelló i us convidem a prosseguir un recorregut per les ciutats i la seva representació al cinema amb projeccions directament sobre el travertí del Pavelló Mies van der Rohe.

Sota el títol de Roma. Stupenda e Misera Città el cicle d’enguany es centra en aquesta ciutat heterogènia i multicultural en què destaca la diversitat tant en les seves construccions com en les cultures i identitats que la conformen.

Després de Caro Diario, La Grande Bellezza i Sacro GRA, acabem la temporada amb "Lo chiamavano Jeeg Robot" (IT, 2016, 112’), de Gabriele Mainetti, presentada per Andrea Tappi, historiador i professor.

Enzo és un lladre d’estar per casa i exconvicte antisocial addicte a la solitud del seu apartament on consumeix menjar escombraria i vídeos porno. La pel·lícula mostra les gestes d’aquest personatge que adquireix superpoders i una nova relació amb la ciutat. Veiem alguns dels llocs més famosos de Roma i també Tor Bella Monaca, una borgataa a la perifèria extrema de la ciutat. Un element superheroic en un entorn el més realista i reconeixible possible, i tot i així, la Roma menys coneguda i més dura.

Ti ha morso un ragno? Un pipistrello?
Sei cascato da n’artro pianeta?”
“Lo zingaro”, Lo chiamavano Jeeg Robot

No et perdis res! Subscriu-te al nostre butlletí

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Pavelló Mies van der Rohe

7 Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado