Pipo Romero en concert

Panel de acciones

Pipo Romero en concert

Pipo Romero en concert

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Orfeó Lleidatà 60 Carrer Sant Martí #62 25004 Lleida Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Política de reembolso

Acerca de este evento

Compositor i guitarrista procedent de Cadis i la seva música prové de l'essència d'aquesta ciutat i de les músiques, influències i folklores de diferents llocs del món. Durant molts anys, Pipo ha estat un dels guitarristes d'estudi i sessió més prestigiosos del país.

Però la veritable passió de Pipo apareix quan troba una nova manera de tocar en el que unir totes les influències que conviuen dins d'ell (clàssic, flamenc, jazz …) però portats al llenguatge de la guitarra acústica.

El setembre de 2017 el seu primer àlbum “Folklòric” va ser editat pel segell Legacy i va entrar directament en el top ten de la WMCE (World Music Charts Europe, nov. 2017).

A la fi de 2018, el compositor i guitarrista presenta el seu segon àlbum “Ideari”, esgotant les entrades durant dues nits consecutives en la seva Cadis natal així com en els festivals de jazz Barcelona i Madrid, i interpretant durant 2019 la seva música en nombrosos fòrums internacionals (el Canadà, els EUA, Itàlia, Portugal).

Pipo Romero es consolida així com una de les figures més revolucionàries de la guitarra acústica i ens delecta ara amb la seva “Ikigai”.