Gratis

Premiere de la sèrie 'Parlement'

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Estrena de ‘Parlement’ (Filmin), la nova comèdia francesa que satiritza la fauna i la flora del Parlament Europeu.

Acerca de este evento

Si encara no saps per a què serveix realment el Parlament Europeu, aquesta és la teva sèrie. Potser segueixes sense saber-ho un cop l’hagis vista però almenys ho hauràs intentant com el Samy, el nostre protagonista. El Samy és un jove assistent parlamentari francés que comença en el pitjor moment possible: poques setmanes després del referèndum del Brexit.

Amb el vertigen propi d’un primer dia al curru, el Samy haurà de fer front als sensesentits de la política europea actual, embolicada en un excés de burocràcia, atzucacs diversos i un còctel de cultures, ideologies i sensibilitats altament perillós. La seva vida al Parlament no serà gens fàcil entre brexiters, assistents teutons, polítics incompetents, un delicat projecte per salvar taurons i fins i tot el Procés!

‘Parlement‘ és una coproducció francobelga i alemanya. Amb un reparto internacional més variat que una festa d’Erasmus, la sèrie ens demostra que la concòrdia europea és possible, encara que sigui per riure-se’n d’ela. Si Armando Iannucci fos francàs firmaria una sèrie com ‘Parlement’, on els passadissos de la política es transformen un en teatret on hi caben tota mena de situacions hilarants, personatges despreciables i una certera crítica a les constants dificultats que segueix tenint Europa per a esdevenir un ens polític propi.

Estrena dels 2 primers capítols.

La sèrie estarà disponible també en Filmin del 20 al 29 d’octubre.

Versió original (francès) amb subtítols en castellà i català.

Sessió en col·laboració amb Filmin.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado