Gratis

Premiere de la sèrie 'Todo lo otro' (HBO Max)

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Phenomena Experience

168 Carrer de Sant Antoni Maria Claret

08025 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Serielizados Fest estrena 'Todo lo otro', sèrie original d’HBO Max, escrita, dirigida i protagonitzada per Abril Zamora.

Acerca de este evento

HBO Max arriba a Espanya el proper 26 d’octubre. Uns dies abans, en ple Serielizados Fest, tindrem l’oportunitat de veure, en exclusiva, els tres primers episodis d’una de les seves noves sèries originals. Es tracta de ‘Todo lo otro’, una personalíssima comedia –o millor, una dramedia– creada per Abril Zamora.

Després de crear 'Señoras del hAMPA' y participar en sèries com ‘Vis a Vis’ i 'El desorden que dejas', o d’escriure a ‘Élite’, és el moment de descobrir a l’Abril Zamora al natural; tal i com és. ‘Todo lo otro’ explora la vida de la Dafne, alter ego d’Abril Zamora, una noia constantment en crisi. Té una feina de merda, el seu nòvio l’acaba de deixar i per acabar-ho d’adobar, descobreix que està terriblement enamorada del seu millor amic.

Una veu generacional per a una generació acostumada a les crisis, propensa a menjar-se el tarro sense parar i a mirar-se al mirall de l’autoficció per a empoderar-se del seu propi relat. A més d’una Abril Zamora present davant i darrera les càmeres, ‘Todo lo otro’ compta amb Juan Blanco, David Matarín, Nuria Herrero, Andrea Guasch, María Maroto, Bea de la Cruz, Marta Belenguer, Pepe Lorente i Raúl Mérida al repartiment. La sèrie també conté la participació de Miguel Bernardeau i Alberto Casado.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Phenomena Experience

168 Carrer de Sant Antoni Maria Claret

08025 Barcelona

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Serielizados Fest

Organizador de Premiere de la sèrie 'Todo lo otro' (HBO Max)

La 8a edició del Festival Internacional de Sèries se celebrarà presencialment del 19 al 24 d’octubre a Barcelona, del 27 al 30 d’octubre a Madrid i els dotze dies seguits a Filmin en format online.

Guarda este evento

Evento guardado