Premis Impacte i La Nit del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya

Panel de acciones

Premis Impacte i La Nit del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya

Gala dels Premis Impacte i La Nit del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya. Torna la cita anual indispensable del sector.

Por Col·legi del Màrqueting i Comunicació de Catalunya

Cuándo y dónde

Fecha y hora

jue., 8 de jun. de 2023 20:00 - vie., 9 de jun. de 2023 3:00 CEST

Ubicación

Casino Prado Suburense 6-14 Carrer de Francesc Gumà 08870 Sitges Spain

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Acerca de este evento

Aquest any, amb intenció de reivindicar i celebrar la nostra professió, el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha volgut celebrar la gala dels Premis Impacte al Teatre Prado de Sitges. Tanmateix, amb motiu del nostre 25è aniversari, recuperem La Nit del Màrqueting i la Comunicació, un esdeveniment molt especial pel sector que torna 20 anys després.

La celebració consistirà en 3 fases:

Premis Impacte 2023

1. La Gala. On coneixerem les campanyes, projectes i professionals, guanyadors i guanyadores en cada una de les categories.

Ja s'ha obert el període d'inscripció de campanyes a través de la pàgina web www.lanitimpacte.cat o premisimpacte@mktcom.cat.

La Nit del Màrqueting i la Comunicació

2. Sopar. En un entorn de luxe, els jardins del Teatre Prado, gaudirem amb companys i companyes de professió del bon menjar, actuacions musicals i d'entreteniment, moltes converses, experiències, networking i altres sorpreses.

3. Festa final. La Nit acaba a la Platja de Sitges. Un camí guiarà als/les assistents fins al Xiringuito La Iguana, a 5 min., on acabarem la nit del nostre sector, ballant i celebrant en una gran festa entre amics, amigues, companys i companyes.

Compra ja les teves entrades i no et perdis la gran cita del sector!

Recorda❗ Les entrades són limitades i els membres del Col·legi tenen descompte!

Tota la informació: www.lanitimpacte.cat

Acerca del organizador

Som màrqueting, comunicació, publicitat i relacions públiques.

Per tant som creativitat, digital, disseny, estratègia, social media, branded content, inbound màrqueting, compra programàtica, comunicació corporativa, màrqueting d’afiliació, continguts, mail màrqueting, big data, programació, exterior digital, producció i postproducció, advergaming, realitat virtual, experiència d’usuari, protecció de dades, ecommerce, atenció al client, gestió de comptes, packaging, màrqueting B2C, intel·ligència artificial, mesurament d’audiències, planificació de mitjans, anàlisi digital, transformació digital, Internet of things, vídeo màrqueting, retargetting, màrqueting relacional, màrqueting viral, conversió web, traffic digital, seguretat digital, neuromàrqueting, ambush màrqueting, comunicació cross-device, blockchain, growth hacking, advertainment, màrqueting personal, fidelització, màrqueting B2B…

Som un Col·legi renovat, transformat, innovador, dinàmic, professional, proper, útil i amb un punt gamberrillo. Una eina necessària que té la finalitat de defensar i impulsar la professió del màrqueting i la comunicació a Catalunya.