Gratis

Presentació de la guia sobre delivery i take away. Sostenibilitat i èxit

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Evento online

Descripción del evento
Presentació de la guia "Com implementar amb èxit el delivery i take away al teu negoci de manera sostenible".

Acerca de este evento

Des de l'inici de la pandèmia de la covid-19, la restauració ha patit un seguit de restriccions que han portat el sector al límit. Segons el Gremi de Restauració de Barcelona, un 20% de restaurants han hagut de tancar per sempre. Els que han pogut sobreviure ho han fet gràcies a la implantació de serveis de delivery i take away. També hem vist com alguns dels restaurants, justament gràcies a aquests serveis, han augmentat la seva clientela.

La ràpida adaptació dels restaurants ha fet que aquests serveis hagin crescut exponencialment en un període de temps molt curt, el que ha portat, per una banda, a la necessitat de diferenciació donat l'augment d'oferta; i, per l'altra, el sorgiment de noves tendències. Per tant, el que en un altre moment hagués estat una solució fàcil a un moment de crisi, veiem com s'ha transformat en un mercat d'allò més complex.

Per mostrar com les tècniques de disseny poden ajudar a trobar solucions creatives i innovadores als reptes, i donar un impuls als negocis, a Barcelona centre de Disseny, en conjunt amb l'Ajuntament de Barcelona, hem elaborat la guia "Com implementar amb èxit el delivery i el take away al teu negoci de manera sostenible", que recull els elements més importants a tenir en compte a l'hora d'oferir aquests serveis: tendències i innovació, distribució de l'espai, sostenibilitat, implementació, branding i comunicació.

El 14 d'abril farem la presentació oficial de la guia amb Montserrat Ballarín, Regidora de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, Isabel Roig, directora de Barcelona centre de Disseny, Sergio Gil de Restaurantes Sostenibles, així com les i els professionals participants a l'elaboració de la guia.

Serà en format online, a través de Zoom.

Un cop acabada la sessió rebreu un enllaç per descarregar-vos la guia.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Evento online

Guarda este evento

Evento guardado