Presentació del nou disc en 3D de Frames Percussion a l’ESMUC

Presentació del nou disc en 3D de Frames Percussion a l’ESMUC

Panel Acciones y detalles

Gratis

Fecha y hora

Ubicación

Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

155 Carrer de Padilla

08013 Barcelona

Spain

Ver mapa

El grup Frames Percussion presenta el seu disc en 3D a l’equipament sonor circular de l’ESMUC. Sala d'Orquestra.

Acerca de este evento

FRAMES Percussion i el segell Neu Records presenten The so-called laws of nature, el primer treball discogràfic de la formació. Es tracta d’un enregistrament de la peça homònima del compositor nord-americà David Lang per a quartet de percussió, realitzat l’any 2015 a la Sala Mozart de l’Auditori de Zaragoza. La presentació tindrà lloc el divendres 8 de juliol a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC on el públic podrà escoltar el disc en so 3D gràcies a l’equipament sonor circular que disposa aquest espai. Accés gratuït amb reserva prèvia (pròximament).

La presentació consistirà en sessions d’escolta de l’enregistrament en format 9.1 (3D) gràcies al nou sistema de so de l’ESMUC. Una experiència immersiva única que permetrà als assistents prendre consciència de com la percepció de l’espai acústic influeix en la percepció del timbre dels instruments.

L’extrema dificultat de l’obra, així com la innovadora aproximació tècnica de l’enregistrament (dut a terme en format de so 3D), ha comportat una complexa postproducció que per fi veurà la llum.

Per tal de garantir una escolta òptima a tots els assistents, aquestes sessions es faran en un format reduït de 10 persones a la Sala d’Orquestra. Les sessions aniran acompanyades d’una introducció a càrrec de Santi Barguñó, graduat de l’ESMUC i director artístic de Neu Records, i dels membres de FRAMES Percussion.

Més informació

Frames Percussion

Neu Records

Imagen de Presentació del nou disc en 3D de Frames Percussion a l’ESMUC

Compartir con amigos

Guarda este evento

Evento guardado