Gratis

Presentació del portal "Noies, les TIC són Nostres"

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Movistar Centre

2 Carrer de Fontanella

08002 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Ahir dilluns 19 de Febrer, Lourdes Muñoz, presidenta de Dones en Xarxa, va presentar el projecte Noies, les Tic són Nostres, dins del Mobile Week Barcelona . Aquest projecte s'emmarca dins la nostra línia de generar xarxes de dones i continguts digitals que es puguin reutilitzar , i que promocionin la figura de les dones i afavoreixin la igualtat de les dones a l'àmbit TIC.

Creiem que és molt important la presència de les dones en l'àmbit digital. Aquesta és una qüestió estratègica per a la societat i també per a les dones perque l'àmbit digital marcarà el món, i d'aquí les nostres diverses iniciatives en aquest entorn. En aquest sentit creiem que s'ha de promocionar la presència de les dones en totes les escales i en tots els moments. Des de les dones mes joves fent que el seu talent sigui un incentiu que les motivi i que optin per els estudis tecnologics, per accedir a llocs de treballs tecnologics, fins a tenir dones en espais directius i tecnologics o que promocionin les seves stratups, i arribant al mes alt nivell com son les CEO's de grans empreses tecnològiques.

Aquest projecte va dirigit a les dones d'entre 16 i 18 anys en el moment que han de decidir les seves carreres. Hem creat un portal on hem enregistrat dones que han participat en el #WomanLiderTic , i per tant totes aquestes dones que han col·laborat amb nosaltres en aquest esdeveniment, van accedir a gravar un video curt per donar un missatge molt clar responent a la pregunta: "Per què has d'estudiar TIC?"

Aquest portal dóna un missatge clar en primera persona, per part de les dones, de per què les noies han d'estudiar teconlogia. Ho hem fet organitzant els seus videos per l'ús social de les TIC, es a dir, cóm aquesta dóna utilitza les TIC, amb quina finalitat social, i tambe per el seu lloc de treball.

Presentarem aquest portal el proper dijous 25 d'abril en el marc del Movistar Center que és una iniciativa de Telefónica i està concebut com un espai obert als ciutadans. Ofereix una àmplia agenda d'activitats relacionades amb el món de la tecnologia i la innovació, posant èmfasi en els canvis que estem vivint gràcies a la digitalització del nostre entorn. Un lloc per visitar i experimentar, per compartir nous enfocaments i oportunitats, per gaudir i aprendre

Esteu totes convidades i ja podeu formalitzar l'inscripcio

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Movistar Centre

2 Carrer de Fontanella

08002 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado