Gratis

Presentació IBM & Red Hat

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Hotel Exe Prisma ****

Avenida del Fener, 14

AD700 Escaldes-Engordany

Andorra

Ver mapa

Descripción del evento
IBM i Red Hat desbloquejaran el veritable valor del Cloud Híbrid per a l’empresa. Combinant la potència i la flexibilitat de les tecnologies

Acerca de este evento

RED HAT AQUISITION :

IBM i Red Hat desbloquejaran el veritable valor del Cloud Híbrid per a l’empresa. Combinant la potència i la flexibilitat de les tecnologies de Cloud Híbrids Oberts de Red Hat amb l'escala, la profunditat de la innovació i l'experiència en la indústria d'IBM, IBM us ofereix, l’accés a les eines necessàries per accelerar el seu desplegament al Cloud.

IBM CLOUD PAKS :

IBM Cloud Paks són solucions de programari containeritzat llest per utilitzar. S’adapten a qualsevol empresa. Proporcionen una manera oberta, més ràpida i segura de moure i executar aplicacions comercials crítiques a qualsevol Cloud.

ICMS

Es una solució industrial i gestionada, full open source, basada en Kubernetes i altres eines també open-source. Permet orquestrar contenidors docker "on premise en un data center propi" o en clouds públics (Azur, AWS, IBM Cloud, Google) i s'integra amb el vostre entorn (amb el seu propi espai d'adreces BYOIP per exemple). Conté tota una pila de programari middleware (Jenkins, Gitlab, Docker, Docker Register, Kubernetes, Spring Consul, Angular, My Sql, PostgerSql, Logstach, etc.) mantingut i suportat per IBM. El vostre equip de desenvolupament desplegarà les aplicacions de manera autònoma a través d’un pipeline (dins els límits de separació de les vostres tasques, per exemple fins al nivell de la recepta). Un accés directe a tots els quadres de comanament, mitjançant un portal, dona una visibilitat completa de tots els entorns. Aquesta solució proporciona un enfocament holístic i ajuda a assegurar el desplegament d’aquestes tecnologies alhora que l’accelera evitant començar des d’un full en blanc. Finalment, un equip d’experts tècnics o consultors especialitzats estan a la vostra disposició per a la implementació d’aquesta solució.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Hotel Exe Prisma ****

Avenida del Fener, 14

AD700 Escaldes-Engordany

Andorra

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado