Gratis

Presentació llibre + disc

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Auditori Barradas

56 Rambla Just Oliveras

08901 L'Hospitalet de Llobregat

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Per a recordar al gran trobador granadí Carlos Cano als 20 anys de la seva defunció.

Acerca de este evento

El pròxim 14 d'abril tenim una cita al Barradas per a recordar al gran trobador andalús i universal Carlos Cano. Volem celebrar que enguany el nostre benvolgut cantautor hagués complert 75 anys i que, el desembre passat es van complir 20 anys de la seva mort. Per tant podem dir que el 2021 és L’any Carlos Cano, Un any per a recordar-lo i reivindicar-lo.

Ho farem presentant dos treballs que acaben de publicar-se: un llibre i un disc, i estarem ben acompanyats d’un bon grapat d'amics i amigues.

“Carlos Cano. Veus per a una biografia” és un llibre signat pel periodista Omar Jurado i el fotògraf Juan Miguel Morales. En el mateix repassen la vida i l'obra, el pensament i l'essència de l'artista a partir d'una sèrie de testimoniatges i fotografies.

En el disc “Carlos Cano en clave de jazz” la compositora i contrabaixista Giulia Valle recrea algunes de les grans cançons del cantautor portant-les a llocs insospitats. Dos treballs imprescindibles per a conèixer i entendre avui a Carlos Cano.

En la nostra cita podrem veure en pantalla els vídeos d'algunes de les peces que s'inclouen en el disc; i parlarem de l'artista amb Pere Camps, director del BarnaSants, amb Marina Rossell, cantautora i amiga de Cano, una de les veus que apareixen en el llibre. També hi seran Daniel Sesé (músic, il·lustrador i dissenyador del llibre) Giulia Valle, responsable del disc, i amb els autors del llibre Omar Jurado i Juan Miguel Morales.

A més, tindrem per pantalla a Amaranta Cano, filla de Carlos i directora de Carlos Cano Producciones i l'Associació Memòria Carlos Cano.

Textos acompanyats per una magnífica col·lecció de fotografies, retrats de Carlos Cano i altres imatges que il·lustren les paraules dels testimoniatges, preses íntegrament pel fotògraf coautor del llibre i per la reproducció de diverses de les estrofes inoblidables que Cano ens va deixar per sempre en les seves cançons.

Es publica, a més, per primera vegada el poema “Indio”, fins ara inèdit, que Cano va escriure en el seu moment per a un projecte de llibre fotogràfic de Juan Miguel Morales, col·laborador de l'artista granadí durant un lustre en la seva última etapa, que al final va quedar en el calaix.

Amb la presència de:

Pere Camps - director del BarnaSants

Marina Rossell - cantautora

Daniel Sesé - músic, il·lustrador i dissenyador del llibre

Giulia Valle - contrabaixista, arranjadora i responsable del disc

Omar Jurado - periodista i coautor del llibre

Juan Miguel Morales - fotògraf i coautor del llibre

Amaranta Cano - (online) filla de Carlos Cano i responsable de Carlos Cano Producciones

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Auditori Barradas

56 Rambla Just Oliveras

08901 L'Hospitalet de Llobregat

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado