Presentació llibres "STIMA" i "PANXAMÒBILS" de Xavier Rosell

Panel Acciones y detalles

A la venta: 1 feb. 2021 a las 0:00
Recuérdamelo

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Ateneu Popular La Tintorera

Carretera de Ribes, 139

08520 Corró d'Avall

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
En Xavi Rosell en presenta dos contes: Panxamòbils i Stima.

Acerca de este evento

Panxamòbils:

L’Andreu, un noi de 6è de primària, està jugant a futbol amb els companys, al pati de l’escola quan, de cop i volta, es troba sol amb la pilota.

Els amics han desaparegut.

On són els altres nois?

Vols saber què els ha passat?

Stima:

STIMA no és feliç. Els companys d’escola es burlen d’ella i els seus pares són molt protectors i exigents. Ella somia poder ser científica o exploradora i fabricar naus espacials per fugir ben lluny d’Hermeton, el planeta on viu.

Un dia fa un descobriment que li canviarà la vida.

Xavier Rosell Casas (Granollers, 1968). Dibuixant de tota la vida i estudiant d'Imatge i so. Ha treballat com a dissenyador gràfic i topògraf i a D’ocon Films amb la sèrie “Delfi” com a colorista i a Cromosoma com Intercalador a la sèrie “Les tres bessones ”.Ha realitzat varis murals a Mèxic i a l’Escola bressol El Gegant del Pi a Les Franqueses del Vallès . També caricaturista i influenciat pels còmics dels 80. I darrerament alumne durant 3 anys de Il·lustració a l’Escola de la Dona.

DRET D'ADMISSIÓ

Aquesta entrada dona dret al portador, si es soci o sòcia, a accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall) per gaudir i participar exclusivament de l’activitat que s’indica al títol de l’entrada.

En cas que el portador de l'entrada no sigui soci o sòcia, podrà fer-se'n abans d'accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall).

No s'admetrà l'accés a cap persona dins del local que no tingui la condició de sòcia o soci de l'Ateneu Popular la Tintorera.

DRET D’IMATGE I PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El fet d’accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall) el portador de l’entrada accepta que podrà aparèixer en imatges preses dins del local de l’Ateneu Popular la Tintorera per diferents mitjans i que podran ser emeses en directe o difoses posteriorment amb caràcter informatiu i/o promocional i autoritza el seu ús. Les imatges recollides pels mitjans de l’Ateneu Popular la Tintorera, seran tractats segons la política de privacitat definida al nostre web www.latintorera.cat

Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual. Queda prohibida qualsevol filmació, gravació o reproducció a l’interior del local, excepte que es tingui l’autorització expressa de l'Equip de Coordinació de l'Ateneu Popular la Tintorera.

MESURES PROTECCIÓ COVID 19

Degut a les mesures de seguretat per evitar la propagació del virus, l'accés en aquesta activitat és restringit. Cal arribar a l'hora, ni massa d'hora ni massa tard.

I seguir les normes següents:

  • Cal dur en tot moment mascareta
  • Cal rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic al entrar al local
  • Cal mantenir la distància de seguretat de 1,5mts
  • Es recomanable dur guants d'un sol ús.
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Ateneu Popular La Tintorera

Carretera de Ribes, 139

08520 Corró d'Avall

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado