Presentació programa FOOD&IOT

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Carrer de Sant Joan de la Salle, 42

42 Carrer de Sant Joan de la Salle

08022 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

La indústria agroalimentària catalana es caracteritza per ser un àmbit sectorial molt ampli que és font de grans oportunitats de negoci tant per a emprenedors com per a empreses consolidades.

La transformació digital està produint canvis disruptius en la forma de gestionar la distribució alimentària, i el sector afronta grans reptes com els canvis de model de distribució, l’eficiència i el control en el transport i en la distribució per l’última milla o l’aplicació de les noves tecnologies de la informació a la cadena de distribució alimentària i a l’emmagatzematge. Entre aquestes tecnologies, destaquen per la seva novetat i potencial d’innovació i disrupció aquelles relacionades amb la Internet de les Coses (Internet of Things, IoT).

Aquest programa té la vocació de ser útil tant per a emprenedors que vulguin crear una empresa digital en aquest sector, com per a empreses existents de qualsevol grandària, inclús companyies grans, que vulguin crear o formar equips amb coneixements en l’àmbit de la distribució alimentària, tecnologia i metodologies per
desplegar projectes d’innovació.

El dilluns dia 12 a les 12 hores fem la presentació del programa juntament amb els co-organitzadors: Ajuntament de Viladecans, Mercabarna i UPC. Seguidament es presentarà un cas d'èxit relacionat amb el sector nascut d'ex-alumnes de La Salle.

Vine, si ets un emprenedor, o amb el teu equip, si vens com a part d’una empresa, i nosaltres t’ajudarem a posar en marxa un projecte innovador que respongui a una necessitat del mercat.

Més informacióFecha y hora

Ubicación

Carrer de Sant Joan de la Salle, 42

42 Carrer de Sant Joan de la Salle

08022 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado