Gratis

PRESENTACIÓ: “Somiant el retorn” i “Vint-i un contes”

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Ateneu Popular La Tintorera

Carretera de Ribes, 139

08520 Corró d'Avall

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Somiant el Retorn: Biografia novel·lada darrer alcalde republicà de Port de la Selva. Vint-i-un contes: El recull de10 anys Revista Vallesos

Acerca de este evento

Somiant el retorn:El llibre s'endinsa en el calvari que va patir Jaume Massot, l'últim alcalde republicà del Port de la Selva que va haver de marxar a l'exili amb la seva família i ja no va tornar a casa. Vicenç Relats, a través d'aquest cas particular, parla de tots els exiliats, els d’ara i els d’abans, i intenta posar-los rostre.

Vint-i-un contes:És el llibre que la revista-llibre Vallesos i la seva editora-productora, Gent i Terra, treuen al carrer i que recull els relats breus amb els quals destacades escriptores i escriptors vallesans d’origen o adopció han anat obrint les pàgines de cada número de la publicació durant els seus primers 10 anys d’existència.

Ens acompanyarà a la presentació Carme Ballús, una de les autores de “Vint-i-un contes”.


		Imagen de PRESENTACIÓ: “Somiant el retorn” i “Vint-i un contes”

Vicenç Relats (Lliçà d’Amunt, 1964) és un periodista i editor català.

Des del 2011 dirigeix la revista Vallesos, immersa en la memòria popular i el patrimoni cultural vallesà.

Ha escrit mitja dotzena de llibres, especialment d’assaig i memòria històrica.


		Imagen de PRESENTACIÓ: “Somiant el retorn” i “Vint-i un contes”

DRET D'ADMISSIÓ

Aquesta entrada dona dret al portador, si es soci o sòcia, a accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall) per gaudir i participar exclusivament de l’activitat que s’indica al títol de l’entrada.

En cas que el portador de l'entrada no sigui soci o sòcia, podrà fer-se'n abans d'accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall).

No s'admetrà l'accés a cap persona dins del local que no tingui la condició de sòcia o soci de l'Ateneu Popular la Tintorera.

DRET D’IMATGE I PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El fet d’accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall) el portador de l’entrada accepta que podrà aparèixer en imatges preses dins del local de l’Ateneu Popular la Tintorera per diferents mitjans i que podran ser emeses en directe o difoses posteriorment amb caràcter informatiu i/o promocional i autoritza el seu ús. Les imatges recollides pels mitjans de l’Ateneu Popular la Tintorera, seran tractats segons la política de privacitat definida al nostre web www.latintorera.cat

Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual. Queda prohibida qualsevol filmació, gravació o reproducció a l’interior del local, excepte que es tingui l’autorització expressa de l'Equip de Coordinació de l'Ateneu Popular la Tintorera.

MESURES PROTECCIÓ COVID 19

Degut a les mesures de seguretat per evitar la propagació del virus, l'accés en aquesta activitat és restringit. Cal arribar a l'hora, ni massa d'hora ni massa tard.

I seguir les normes següents:

  • Cal dur en tot moment mascareta
  • Cal rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic al entrar al local
  • Cal mantenir la distància de seguretat de 1,5mts
  • Es recomanable dur guants d'un sol ús.
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Ateneu Popular La Tintorera

Carretera de Ribes, 139

08520 Corró d'Avall

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado