Gratis

PRIMAVERA LIFE '21: RECITAL "FINAL MASTERCLASSES"

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Escola Victòria dels Àngels i Conservatori Sant Cugat

Plaça dels Àngels, 2

08172 Sant Cugat del Vallès

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Dins del VICTORIA LIFE LIED FESTIVAL organitzat per la Fundació Victoria de los Ángeles

Acerca de este evento

El Lied Festival Victoria de los Ángeles "LIFE Victoria", impulsat per la Fundació Victòria de los Ángeles, arriba a Sant Cugat amb el Primavera LIFE Lied Festival. La Fundació, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha programat a Sant Cugat, la ciutat on Victoria de los Ángeles va viure els darrers anys de la seva vida, dues activitats formatives paral·leles: un intercanvi amb joves talents de l’Académie de l’Abbaye de Royaumont -Musée d’Orsay (París) amb un recital al claustre del Monestir, i un curs màster a l’Escola Municipal de Música, que culminarà amb un recital de cant a càrrec dels alumnes.

Aquestes classes magistrals estan impartides pel tenor David Alegret i el pianista Rubén Fernández Aguirre i han estat dedicades a la cançó catalana i espanyola. Culminen amb el Recital “Final Masterclasses” on els estudiants podran posar en pràctica tots els consells apresos durant el curs.

Donada la situació actual, per poder accedir als actes públics, és obligatori faciltiar les dades de conTacte per, davant d'un possible contagi, garantir una bona traçabiltiat.

Informació sobre la protecció de dades en l'adquisició d'entrades via la plataforma Eventbrite: "Per adquirir entrades en línia caldrà registrar-se a la plataforma Eventbrite, podeu consultar la seva política de tractament de dades a la seva pàgina web. Aquesta plataforma i el seu tractament de dades són externs a l'ajuntament de Sant Cugat."

Donada la situació actual i per facilitar la traçabilitat si es detectés algun contagi, un cop registrats a la plataforma de venda d'entrades, caldrà que s'omplin degudament totes les dades requerides per cada un dels assistents. En cas que finalment canvies un dels assistents, cal notificar-ho per correu electrònic o en el moment d'accedir a l'espai, per aportar la informació actualitzada necessària, i respecte aquestes dades:

"Us informem que les vostres dades seran incorporades al tractament P185 Control d'usuaris de les sales i els espais culturals responsabilitat de l'Ajuntament de Sant de Cugat de Vallès per a portar a terme l'autorització indicada. Les vostres dades seran conservades com a part dels procediments administratius de l'Ajuntament. Les vostres dades no seran cedides a tercers excepte que sigui necessari per a controlar i registrar els i les assistents a activitats culturals en centres i espais culturals públics, d'acord amb la legislació vigent. Així mateix s'informa de la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades mitjançant la remissió d'un escrit dirigit a Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Atenció Ciutadana, plaça de la Vila, 1, 08172 Sant Cugat del Vallès, indicant "Ref. Protecció de dades" o bé exercir el seu dret a través de la Seu Electrònica. Per a més informació consulteu la pàgina web: https://www.santcugat.cat/web/proteccio-de-dades"


		Imagen de PRIMAVERA LIFE '21: RECITAL "FINAL MASTERCLASSES"
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Escola Victòria dels Àngels i Conservatori Sant Cugat

Plaça dels Àngels, 2

08172 Sant Cugat del Vallès

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado