Ramon Mirabet en concert

Panel de acciones

Quedan pocas entradas
Just Added!

Ramon Mirabet en concert

Ramon Mirabet en concert

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Espai Orfeó 60-62 Carrer Sant Martí 25004 Lleida Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

Acerca de este evento

  • 2 horas
  • Entrada electrónica móvil

Ramon Mirabet llança el 2022 el quart treball discogràfic de la mà d'un curtmetratge musical i una gira nacional.

Després de dos anys de silenci, l'artista torna més fort que mai amb el que serà el seu quart àlbum i possiblement el seu disc més personal, madur i introspectiu, sense abandonar els sons oberts de gran festival a què ens tenia acostumats després dels seus treballs Home Is Where The Heart Is, publicat el 2016 i Begin Again, del 2019, tots dos sota el segell Warner Music Spain.

Durant aquesta pausa, el músic s'ha dedicat a madurar artísticament i crear bandes sonores de diverses pel·lícules d'èxit nacional com El Innocent de David Victori, protagonitzada per Mario Casas. El nou disc, que veurà la llum a la primavera del 2022, ha estat compost durant dos anys i després d'experiències de recerca personal com el confinament i la Gira del Mar, aventura musical ideada pel músic. La primera edició de La Gira del Mar, estrenada el setembre passat, ha recorregut nombroses ciutats del litoral mediterrani i les illes balears a bord d'un veler històric, compartint música i duent a terme accions sostenibles a les nostres costes. Aquesta inspiradora travessia, la Gira del Mar deixarà empremta el 2022 gràcies a un documental signat per Kanaki Films, productora nominada a més de 150 premis internacionals, entre els quals destaquen Cannes, Goya, Sant Sebastià o Oscars.

El documental, com el disc, veuran la llum a la primavera i alimenten les expectatives d'una gran feina que l'artista girarà pels escenaris nacionals a partir del proper estiu. Una consolidada carrera de 10 anys, tres genuïns discos i la seva presència continuada en cartells com el Sonorama Ribera, el Festival Cruïlla, el Cap Roig Festival, l'Arenal Sound, o el Sziget Festival de Budapest, fan que la tornada de Ramon Mirabet no pugui tenir millor pronòstic.

Quedan pocas entradas