12 €

Rebeca Jiménez en concert

Panel Acciones y detalles

12 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Orfeó Lleidatà

60 Carrer Sant Martí

#62

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Reembolsos hasta 1 día antes del evento

Descripción del evento
Rebeca Jiménez

Acerca de este evento

Un viatge musical a través del Pop-Rock passant pel Soul fins arribar a les “rancheras” amb una veu impressionant. Rebeca ens presenta el seu #RockRanchero.

El directe és l'espai on millor exposa les seves cançons que ja han viatjat a llocs com Nova York, Xina, Mèxic o bé per tot el territori Espanyol.

Gran admiradora de Chavela Vargas, precisament el seu amor per Mèxic l'ha portat a homenatjar-la en forma de cançons que ella interioritza, ja que des de ben petita cantava temes del folklore llatinoamericà. “Llorona” , un dels seus últims èxits ha aparegut a la famosa sèrie espanyola “El embarcadero”, fent-se així viral a França, Itàlia, Turquía i molts altres països del món. “Que no quede huella” el seu segon single, també s'ha fet famós gràcies a “Bronco, la sèrie” emesa a Mèxic i Estats Units.

El 21 de Gener de 2020 va presentar a l'Inverfest de Madrid el seu nou espectacle de música i poesia “Agitado y Mezclado” juntament amb l'escriptor Benjamín Prado, amb el que actualment gira. A més, recentment acaba de participar com a copresentadora al programa “Un país para escucharlo” juntament amb Ariel Rot.

Amb més de 10 anys de trajectòria en solitari i 4 discs a l'esquena, 3 d'ells amb la multinacional Warner Músic, Rebeca ha col.laborat amb artistes internacionals com Neil Young, John Fogerty o Andrés Calamaro, així com nacionals com Miguel Ríos, Quique González, Coque Malla, Ruben Pozo, Levia o Mclan per citar-ne només alguns.

Amb el piano i una veu commovedora plena de sentiment capaç de moure's entre diferents estils i rtimes, Rebeca ens ofereix un espectacle únic i vital portant a l'espectador a emocionar-se amb les seves lletres, vibrar amb la seva veu especial, cantar les seves cançons o ballar amb els seus ritmes inconfusibles.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Orfeó Lleidatà

60 Carrer Sant Martí

#62

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Reembolsos hasta 1 día antes del evento

Organizador Fundació Orfeó Lleidatà

Organizador de Rebeca Jiménez en concert

Guarda este evento

Evento guardado