6 €

RECITAL DE VEU I PIANO "MÀGIC MOMENT"

Panel Acciones y detalles

6 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

Plaça dels Àngels, 2

08172 Sant Cugat del Vallès

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
CANÇONS sobre POEMES de Salvador ESPRIU, Josep CARNER, J.V. FOIX Miquel MARTÍ I POLl i Mercè CORRETJA

Acerca de este evento

Marta Valero, mezzosoprano

Daniel Blanch, piano

El duet nterpretarà una selecció de cançons del CD “Màgic moment” de la compositora Mercè Torrents i Turmo sobre poemes de josep Carner, Salvador Espriu, J.V. Foix, Miquel Martí i Pol, i Mercè Corretja.

El concert anirà precedit d’una presentació a càrrec del divulgador musical i músic Joan Vives.

PROGRAMA

Mercè Torrents (1930-2018)

Cinc cançons sobre poemes de Miquel Martí i Pol

- L'ombra

- Geranis

- Petita Suite (I- II-III)

Tres cançons sobre poemes de Josep Carner

- El pi

- Calor

- Màgic moment

Dues cançons sobre poemes de Salvador Espriu

- Abelles

- Prínceps centaures

Tres cançons sobre poemes de J. V. Foix

- Sé d'un poble lluny de Provença

- Dèiem: la nit

- Érem tres, érem dos, era jo sol, érem ningú

Cançó sobre un poema de Mercè Corretja

- Cant a l’amor

Marta Valero, mezzosoprano

Amb veu dúctil i extensa, ha sabut unir la musicalitat i l’expressivitat teatral, tot afrontant rols operístics com Angelina a “La Cenerentola” de G. Rossini (rol amb el que va debutar); Dido, a “Dido i Eneas” de H. Purcel; Tierra, a l’òpera barroca “Los Elementos” de A. Literes i Carmen, a “Carmen” de G. Bizet. La seva versatilitat vocal li ha permès endinsar-se en el repertori contemporani i interpreta obres de referència com “Pierrot Lunaire” d’A. Schönberg, o “La veu humana” de F. Poulenc.De la mà del compositor i amic Josep M. Serracant col·labora en la difusió de compositors catalans, com Manuel Oltra, Lluís Benejam, Agustí Borgunyó, Joaquim Serra, Juli Garreta, i ofereix diversos concerts i enregistraments amb el pianista Albert Guinovart i l’OCT48. El 2012 coneix la compositora Mercè Torrents i queda captivada per la seva música “especial i eclèctica, de sonoritats seductores i màgiques”. Posteriorment enregistra un segon CD, “Cançons secretes” i recentment presenta el seu últim treball, “Màgic moment”.

Daniel Blanch, piano

Com a músic versàtil, sensible, creatiu i compromès amb la recuperació del patrimoni del seu país, Daniel Blanch ha sabut dur a terme amb intel·ligència una sòlida carrera com a pianista, tant com a solista com en el camp de la música de cambra, al llarg de més de vint-i-cinc anys. Des del seu debut al Palau de la Música de Barcelona el 1999, ha participat en nombrosos cicles i festivals, actuant en sales com la Brahms Saal del Musikverein de Viena, el Palau de la Música i l’Auditori de Barcelona o la Sala Witold Lutoslawski de Varsòvia. Ha actuat com a solista amb nombroses orquestres, entre elles la Simfonia Varsòvia, la Simfònica Nacional de Cuba, la Filharmònica de Mainz, la Filharmònica de Podlasie o l’Orquestra de Cambra de Praga. Format al costat de grans mestres com Maria Canals, Maria Tipo, Brigitt e Engerer o Alícia de Larrocha, Daniel Blanch ha dut a terme disset enregistraments discogràfics, entre els quals sobresurten els CDs dedicats a concerts per a piano i orquestra de compositors espanyols com Nin-Culmell, Montsalvatge, Suriñach, Blancafort, Ricard Lamote de Grignon i Joan Manén. Des de 2002 forma duo estable amb la violinista Kalina Macuta amb qui ha gravat cinc discos, dos d’ells dedicats a la integral de les obres per a violí i piano de Joan Manén.

Donada la situació actual, per poder accedir als actes públics, és obligatori faciltiar les dades de conTacte per, davant d'un possible contagi, garantir una bona traçabiltiat.

Informació sobre la protecció de dades en l'adquisició d'entrades via la plataforma Eventbrite: "Per adquirir entrades en línia caldrà registrar-se a la plataforma Eventbrite, podeu consultar la seva política de tractament de dades a la seva pàgina web. Aquesta plataforma i el seu tractament de dades són externs a l'ajuntament de Sant Cugat."

Donada la situació actual i per facilitar la traçabilitat si es detectés algun contagi, un cop registrats a la plataforma de venda d'entrades, caldrà que s'omplin degudament totes les dades requerides per cada un dels assistents. En cas que finalment canvies un dels assistents, cal notificar-ho per correu electrònic o en el moment d'accedir a l'espai, per aportar la informació actualitzada necessària, i respecte aquestes dades:

"Us informem que les vostres dades seran incorporades al tractament P185 Control d'usuaris de les sales i els espais culturals responsabilitat de l'Ajuntament de Sant de Cugat de Vallès per a portar a terme l'autorització indicada. Les vostres dades seran conservades com a part dels procediments administratius de l'Ajuntament. Les vostres dades no seran cedides a tercers excepte que sigui necessari per a controlar i registrar els i les assistents a activitats culturals en centres i espais culturals públics, d'acord amb la legislació vigent. Així mateix s'informa de la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades mitjançant la remissió d'un escrit dirigit a Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Atenció Ciutadana, plaça de la Vila, 1, 08172 Sant Cugat del Vallès, indicant "Ref. Protecció de dades" o bé exercir el seu dret a través de la Seu Electrònica. Per a més informació consulteu la pàgina web: https://www.santcugat.cat/web/proteccio-de-dades"


		Imagen de RECITAL DE VEU I PIANO  "MÀGIC MOMENT"

		Imagen de RECITAL DE VEU I PIANO  "MÀGIC MOMENT"
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

Plaça dels Àngels, 2

08172 Sant Cugat del Vallès

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Guarda este evento

Evento guardado