25 € – 50 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Londres

Londres

United Kingdom

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento

Descripción

El Grup de Treball de Retail del COAC organitza el proper divendres 30 de novembre la 5a edició del Retail Walk, que aquest cop se celebrarà a la ciutat de Londres.

Ens acompanyarà Daniel Córdoba-Mendiola, soci fundador i director de The Hunter Project, consultoria de màrketing i innovació amb seu a Barcelona, Londres i Madrid, especialitzada en estratègia de marca i producte i en tendències de mercat i consumidor. Córdoba-Mendiola és autor de llibres com "El mundo en 25 miradas: paseos urbanos de un cazador de tendencias" o "Coolhunting: cómo descubrir y cazar tendencias".

Durant la jornada, visitarem destacats i novedosos retailers de Londres que són font d'inspiració. L'objectiu és conèixer les últimes tendències del mercat en una ciutat capdavantera i vanguardista pel que fa a propostes de retail i models de negoci. Veurem un seguit d'exemples de "bones pràctiques" que et serviran per aplicar a la teva oficina o botiga. A més, l'esdeveniment també és una bona oportunitat de networking, on compartir idees i experiències amb diferents professionals del sector.

L'esdeveniment, que començarà a les 11 h i està previst que finalitzi a les 16 h, s'adreça a arquitectes, interioristes i decoradors, dissenyadors, retail store managers, product managers, marketing executives i altres possibles interessats.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Londres

Londres

United Kingdom

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado