Science & Cooking World Congress
Información sobre el evento
Acerca de este evento
LA REVOLUCIÓ CREATIVA A LA CUINA ARRIBA A BARCELONA
Els propers 4, 5 i 6 de març donarà lloc el Science and Cooking World Congress Barcelona 2019, dins el Tercer Congrés Català de la Cuina amb la presència de grans cuiners, científics i experts com Ferran Adrià, Hervé This, Joan Roca o Dave Weitz.
Un Congrés que neix dins d’un nou marc gastronòmic creat els darrers anys, on la cuina i la ciència han re posicionat el món gastronòmic a un nou pla fins ara desconegut. Ha estat de la mà de grans cuiners i científics que han convertit a Catalunya en un referent en la recerca i la innovació culinària, aconseguint consolidar la seva projecció internacional.
Aquesta gran eclosió d'R+D+I en l’àmbit gastronòmic ha portat grans avenços i una nova forma de contemplar i tastar la cuina. Un motor econòmic que ha afavorit el desenvolupament del territori i l’ha posicionat com a referent del sector.
Que hi podràs trobar?
- + Cuiners i Científics de referència: Ferran Adrià, Joan Roca, Nandu Jubany, Hervé This, Dave Weitz, Harold McGee i molts més ens parlaran de l’evolució de la cuina a partir de la ciència.
- + Negoci: Coneix com treballen els Xefs i com porten els seus restaurants cap a la innovació.
- + Ciència i cuina: Podràs compartir els teus dubtes i aportacions sota el format de taula rodona amb experts del sector.
- + Coneixement: Grans cuiners, científics i experts compartiran les seves idees i coneixements sobre la gastronomia.
- + Futur: Assabentat de les noves tendències que s’estan duent a terme a arreu del món.
- + Fusió: Dins d’un mateix espai es donarà lloc a una fusió de cultures i cuines per ampliar horitzons en el món culinari.
Consulta l’agenda a la nostra pàgina web (www.cienciaicuina.cat) i descarrega’t la teva entrada.