Gratis

Serieselektor Live!

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Auditori CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Assisteix a un programa en viu de SerieSelektor, el consultori de sèries d'iCat FM, amb un convidat especial: Enric Ortuño.

Acerca de este evento

La segona temporada del programa d'iCat FM (l'emissora cultural de Catalunya Ràdio) segueix fidel al seu objectiu fundacional: donar dosis serièfiles a tot qui ho necessiti.

Com és ja habitual, el Festival Internacional de Series oferirà un programa en viu de Serieselektor al CCCB. Enguany, la Silvia Comet i els tres Serielizados tindran un convidat especial a la taula, Enric Ortuño, un dels director d'escenes íntimes més sol·licitats de la televisió.

Ortuño ha dirigit escenes íntimes per a sèries com ‘Los Bridgerton‘, ‘Adult Material‘, ‘Pennyworth‘, ‘The Sandman‘ i ‘Domina‘, entre moltes altres. I parlarem amb ell sobre les tècniques que utilitza per crear confiança en els intèrprets, coreografiar els seus moviments i posar els pèls de punta a l’espectador.

T'esperem al CCCB! Recorda: divendres 22 d'octubre a les 19h amb entrada gratuïta.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Auditori CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Serielizados Fest

Organizador de Serieselektor Live!

La 8a edició del Festival Internacional de Sèries se celebrarà presencialment del 19 al 24 d’octubre a Barcelona, del 27 al 30 d’octubre a Madrid i els dotze dies seguits a Filmin en format online.

Guarda este evento

Evento guardado