Gratis

Sessió d’improvisació lliure #12: Bregues de Moixos

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Octubre Centre de Cultura Contemporània

12 Carrer de Sant Ferran

46001 València

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Entrada: 5€ El pagament de les entrades serà a la taquilla, des d’una hora abans de la sessió.

Acerca de este evento

De la música a la performance, de la pintura a la poesia sonora i visual, de la lliure improvisació a l’art d’acció, BREGUES DE MOIXOS duu més de cinc anys operant en el marc de la música experimental valenciana i amb propostes arriscades. Apassionats en el què, però sobretot en el com fer música de forma diferent i compromesa amb una expressió sonora absolutament alliberada, sorprenent, immediata i altament energètica. Les seues sessions són processos participatius i d’autoria col·lectiva, derives de sons i fonemes, de paraules i colps, de significants i significats, de semanticitats i asemanticitats, de jocs lèxics i aventures lingüístiques.

Cadascun dels membres de BREGUES DE MOIXOS aporta la seua sonovisió personal, generant un flux sonor de increïble força emocional, en el qual no hi manquen bones dosis d’humor i delicada ironia.

BREGUES DE MOIXOS són Bartolomé Ferrando (veu, poesia sonora), Josep Luís Galiana (saxos) i Avelino Saavedra (percussió i objectes sonors).

Amb la col·laboració de Liquen Records i del Laboratori per a la Investigació dels Processos Creatius Contemporanis (AD LAB)

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Octubre Centre de Cultura Contemporània

12 Carrer de Sant Ferran

46001 València

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado