Sinergia 2022: visita guiada a la farmàcia robotitzada ICO Hospitalet

Panel de acciones

Sinergia 2022: visita guiada a la farmàcia robotitzada ICO Hospitalet

Visita guiada dirigida als alumnes del Campus universitari de Bellvitge

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Institut Català d'Oncologia - L'Hospitalet de Llobregat 203 Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet 08908 L'Hospitalet de Llobregat Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Acerca de este evento

Vols conèixer una farmàcia robotitzada per dins? El proper dimecres 5 d'octubre, si ets estudiant del Campus Bellvitge pots gaudir d'una visita guiada (d'uns 40 mintus de durada) en exclusiva!

Amb una superfície de 1.100 m2, la farmàcia oncològica de l'Institut Català d'Oncologia és la més gran del sud d'Europa. Inaugurada el 2015, té capacitat per elaborar 200.000 preparacions de fàrmacs citostàtics l’any.

Les seves instal·lacions disposen de la tecnologia més puntera; amb dos robots de darrera generació que eviten el contacte dels tècnics amb el fàrmac potenciant la seguretat en la preparació i manipulació. També hi ha àrees específiques per a la gestió dels assaigs clínics. Això permetrà potenciar l’arribada de fàrmacs experimentals als pacients.

No t'ho perdis!

******************************

Activitat organitzada en el marc de SINERGIA, la festa de la recerca i la innovació en salut de L'Hospitalet.

******************************

Activitat impulsada pel projecte PECT 4locaLHealth impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet, cofinançat per fons europeus FEDER.

Imagen de Sinergia 2022: visita guiada a la farmàcia robotitzada ICO Hospitalet