Sorteig de 2 matrícules gratis de cursos / Sorteo de 2 matrículas de cursos

Panel de acciones

Sorteig de 2 matrícules gratis de cursos / Sorteo de 2 matrículas de cursos

Participació al sorteig de 2 matrícules gratis de cursos de l'ESAGED / Participación al sorteo de 2 matrículas gratis de cursos de ESAGED

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Hotel Exe Campus Avda. Can Domenech s/n 08193 Cerdanyola del Vallès Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Acerca de este evento

Per celebrar de forma especial els 20 anys de l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents de la Universitat Autònoma de Barcelona, aquest centre juntament amb la Fundació UAB organitzen un sorteig de dues matrícules gratuïtes per poder estudiar dos cursos d'especialització (de 5 crèdits com a màxim) de la seva oferta de Formació Contínua en Arxivística i la Gestió Documental.

Les persones físiques, majors de 18 anys, que desitgin participar en aquesta rifa, cal que deixin les seves dades personals en aquest formulari (cliqueu sobre el botó verd "Registrar" d'aquesta pàgina).

El període de participació al sorteig és del 18 de juliol al 6 de novembre de 2022.

Un cop hagin omplert el formulari, els concursants rebran al seu correu electrònic facilitat un comprovant del registre amb el seu número de comanda d'identificació pel sorteig. Aquest número s'haurà de tenir a l'abast perquè serà utilitzat a l'hora de fer la rifa per anunciar les persones premiades.

El sorteig es durà a terme el dia 11 de novembre, de 18 a 20 h, en el transcurs de l'acte de celebració dels 20 anys, a l'Hotel Exe Campus UAB.

Per a més informació, consulteu les bases legals del sorteig.

Gràcies per la vostra participació i molta sort!

____________

Para celebrar de forma especial los 20 años de la Escuela Superior de Archivística y Gestión de Documentos de la Universidad Autónoma de Barcelona, este centro junto con la Fundación UAB organizan un sorteo de dos matrículas gratuitas para poder estudiar dos cursos de especialización (de 5 créditos como máximo) de su oferta de Formación Continua en Archivística y la Gestión Documental.

Las personas físicas, mayores de 18 años, que deseen participar en esta rifa, es necesario que dejen sus datos personales en este formulario (clicad sobre el botón verde "Registrar" de esta página).

El periodo de participación al sorteo es del 18 de julio al 6 de noviembre de 2022.

Una vez hayan llenado el formulario, los concursantes recibirán a su correo electrónico facilitado un comprobante del registro con su número de pedido de identificación para el sorteo. Este número se deberá tener al alcance porque será utilizado a la hora de la lotería para anunciar a las personas premiadas.

El sorteo se llevará a cabo el día 11 de noviembre, de 18 a 20 h, en el transcurso del acto de celebración de los 20 años, en el Hotel Exe Campus UAB.

Para más información, consultad las bases legales del sorteo.

¡Gracias por vuestra participación y mucha suerte!

Gratis