Taller de Cocreació i Codisseny d'Experiències de Turisme Responsable

Panel Acciones y detalles

Ventas terminadas

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Evento online

Descripción del evento
Transformem el model turístic de Barcelona a través de productes i serveis turístics basats en el TRS i l'ESS.

Acerca de este evento

Des de l'associació Ethnic i amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona hem organitzat el Taller de Cocreació i Codisseny d'Experiències de Turisme Responsable amb l'objectiu d'oferir eines i coneixements pràctics per a cocrear productes i serveis turístics responsables.

Aquest taller online s'emmarca en la línia dels projectes locals d'Aethnic, a partir dels quals es pretén promoure un nou model turístic per a la ciutat de Barcelona que es basi en els criteris del Turisme Responsable i Sostenible (TRS) i de l'Economia Social i Solidària (ESS). L'objectiu comú d'ambdues iniciatives és teixir una Xarxa de Turisme Sostenible compromesa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de l'ONU.

Així doncs, el Taller de Cocreació i Codisseny d'Experiències de Turisme Responsable pretén oferir a les entitats col·laboradores del projecte un seguit de materials pràctics per a crear, adaptar i/o millorar experiències turístiques que generin riquesa a nivell local, redueixin les desigualtats socials i lluitin contra els efectes del canvi climàtic.

En aquest context, el curs adopta un enfocament eminentment pràctic per tal que les participants puguin exposar les seves creacions i generar sinèrgies amb la resta d'assistents. D'aquesta manera, el taller es dirigeix a totes aquelles entitats i empreses que vulguin crear o millorar els seus productes i serveis turístics en base a criteris de responsabilitat i sostenibilitat.

Si tens ganes de participar del nostre taller online, pots confirmar la teva assistència mitjançant l'opció "Enregistra't" o a través del mail hola@aethnic.org

Les places són limitades, el termini d'inscripció finalitza el 22/09.

Un cop confirmada l'assistència et farem arribar la documentació del taller així com l'enllaç a la plataforma per poder participar-hi.

T'esperem el proper dia 29 de setembre de 16.30h a 19h!

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Evento online

Organizador Associació Ethnic Barcelona

Organizador de Taller de Cocreació i Codisseny d'Experiències de Turisme Responsable

Guarda este evento

Evento guardado