Taller de cocreació i prototipat de mobiliari en codi obert

Panel de acciones

Taller de cocreació i prototipat de mobiliari en codi obert

Una activitat de Ciuta·lab, laboratori ciutadà de Las Naves

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Las Naves 16 Carrer de Joan Verdeguer 46024 València Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Acerca de este evento

 • 4 días 9 horas
 • Entrada electrónica móvil
  • Es prototipará el mobiliari per a equipar La Farinera on estarà la nova seu de Ciuta·lab, el laboratori ciutadà impulsat per Las Naves.
  • El taller, de 25 hores de duració, tindrà lloc la setmana del 12 al 16 de desembre, i serà coordinat per Makea tu vida.
  • Hi ha 25 places, que seran asignades per rigorós ordre d'inscripció. Una vegada completat, es realitzarà una llista d'espera.

  El centre d'innovació Las Naves ha organitzat un taller gratuït de cocreació i prototipado de mobiliari en codi obert dirigit a tota la ciutadania que tindrà lloc entre el 12 i 16 de desembre.

  El taller, de 25 hores de duració, serà coordinat per Makea tu vida, una entitat sense ànim de lucre de caràcter social i educatiu, que treballa en el territori que existeix entre els mons del Disseny i l'Ecologia.

  Davant la imminent inauguració de l'edifici de La Farinera, el centre d'innovació Las Naves proposa que el mobiliari amb el qual s'equiparà l'espai assignat a Ciuta·lab, seguint la filosofia del propi laboratori, siga pensat de manera col·laborativa en un taller de co-creació i prototipado obert a la participació de la ciutadania.

  Durant aquest taller, per al qual no fa falta disposar de coneixements previs, es dissenyaran elements de mobiliari -dissenys en codi obert que es compartiran públicament perquè qualsevol institució o persona interessada, puga fer ús d'ells- i es prototipara‌n fent ús d'eines convencionals i de fabricació digital.

  El taller tindrà cinc sessions en la setmana del 12 al 16 de desembre:

  - el dilluns 12 i dimarts en horari de 16 a 20h

  - dimecres 14, dijous 15 i divendres 16 en horari de 9 a 14:30h.