Taller III "Matèria Prima: Dissenyar amb aliments"

Panel Acciones y detalles

Ventas terminadas

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

La Cuina del Mercat de Glòries

Eix Comercial Glòries

Avinguda Diagonal 252

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

[CAT]


Taller III/III "Matèria Prima: Dissenyar amb aliments" amb Pepi de Boissieu

Divendres 12 de maig, 18:30h

La Cuina del CC Glòries

Organitza: FAD i Eix Comercial Glòries

Col·labora: Museu del Disseny de Barcelona

Pepi de Boissieu

“Dice (coma) sabe: les emocions que creem al voltant del menjar"

L'acte de menjar és un acte de comunicació implícit. Des del producte que consumim fins a la manera en què ho fem ens transmeten missatges; el parament, el menjar en si mateix, la decoració d'una taula, la il·luminació, etc., formen part d'un llenguatge que escollim cada dia sense adonar-nos.

El propòsit d'aquest taller és explorar les emocions que creem al voltant del menjar i jugar amb les eines que creen aquest llenguatge.

Durada: 1h-1h30

Inscripció gratuïta, capacitat limitada


(+) Tallers Matèria Prima: Dissenyar amb aliments
El cicle de tallers Matèria Prima: Dissenyar amb aliments s’emmarca en les activitats paral·leles de l’exposició TAPAS: Spanish Design for Food (del 08/03 al 21/05 al Museu del Disseny de Barcelona). Es tracta de 3 tallers per aprendre de creatives que utilitzen la bellesa, textura i capacitats del aliments per dissenyar.

  • Vega Hernando, dissenyadora tèxtil Composicions visuals amb aliments Divendres 24 de març, 18:30h
  • Elsa Yranzo, food designer Disseny d’experiències gastronòmiques Divendres 21 d’abril, 18:30h
  • Pepi de Boissieu, directora d’art El menjar com a eina de comunicació Divendres 12 de maig, 18:30h

****************


[ES]

Taller III/III "Materia Prima: Diseñar con alimentos" con Pepi de Boissieu.

Viernes 12 de mayo, 18:30h

La Cuina del CC Glòries

Organiza: FAD y Eix Comercial Glòries

Colabora: Museu del Disseny de Barcelona

Pepi de Boissieu

"Dice (coma) sabe": las emociones que creamos alrededor de la comida.

El acto de comer es un acto de comunicación implícito. Desde el producto que consumimos hasta la manera en que lo hacemos nos transmiten mensajes; el menaje, la comida en si misma, la decoración de una mesa, la iluminación, etc., forman parte de un lenguaje que escogemos a diario sin darnos cuenta.

El propósito de este taller es explorar las emociones que creamos alrededor de la comida y jugar con las herramientas que crean este lenguaje.

Duración: 1h-1h30

Inscripción gratuita, capacidad limitada


(+) Talleres Materia Prima: Diseñar con alimentos
El ciclo de talleres Materia Prima: Diseñar con alimentos se enmarca en las actividades paralelas de la exposición TAPAS: Spanish Design for Food (del 08/03 al 21/05 en el Museo del Diseño de Barcelona). Se trata de 3 talleres para aprender de creativas que utilizan la belleza, textura y capacidades del alimentos para diseñar.

  • Vega Hernando, diseñadora textil Composiciones visuales con alimentos Viernes 24 de marzo, 18: 30h
  • Elsa Yranzo, food designer Diseño de experiencias gastronómicas Viernes 21 de abril, 18: 30h
  • Pepi de Boissieu, directora de arte La comida como herramienta de comunicación Viernes 12 de mayo, 18: 30h

****************

+ info sobre Pepi de Boissieu:

[CAT] Franco-argentina nascuda a Nova York actualment establerta a Barcelona. Directora d'Art de formació, ha viscut 3 anys al Brasil on va tenir un restaurant. Després de treballar amb l'artista Antoni Miralda dirigint l'espai "Food Cultural" durant diversos anys, va decidir unir els seus estudis de direcció d'art amb la gastronomia i crear el seu propi projecte. Té un estudi creatiu on el menjar és l'eix central del seu treball. Desenvolupa conceptes culinaris inspirant-se en el disseny i en l'art per crear experiències comestibles i visuals.


[ES] Franco-argentina nacida en Nueva York que actualmente reside en Barcelona. Directora de Arte de formación, Pepi ha vivido 3 años en Brasil donde tuvo un restaurante. Después de trabajar con el artista Antoni Miralda dirgiendo el espacio "Food Cultura" durante varios años, ha decidido unir sus estudios de dirección de arte con la gastronomia y crear su propio proyecto. Tiene un estudio creativo donde la comida es el eje central de su trabajo. Desarrolla conceptos culinarios inspirándose en el diseño y en el arte para crear experiencias comestibles y visuales.

Instagram: @pepideboissieu

Web: www.pepideboissieu.com

Fecha y hora

Ubicación

La Cuina del Mercat de Glòries

Eix Comercial Glòries

Avinguda Diagonal 252

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Organizador FAD. Foment de les Arts i del Disseny

Organizador de Taller III "Matèria Prima: Dissenyar amb aliments"

El Foment de les Arts i del Disseny és una associació de professionals del disseny, l'arquitectura, l'art i l'artesania que s'articula a través de cinc associacions que representen les diferents disciplines del disseny: ADI-FAD (disseny industrial), ADG-FAD (disseny gràfic i comunicació visual), ARQUIN-FAD (arquitectura i interiorisme), A-FAD (art i artesania), MODA-FAD. 

Guarda este evento

Evento guardado