Terra màgica. Litha, la plenitud

Terra màgica. Litha, la plenitud

Panel Acciones y detalles

55 €

Fecha y hora

Ubicación

BeSound Naad Yoga L'Hivernacle

40 Veïnat del Massabè

17410 Sils

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Sents, dins teu, el pes de la vida nova gestant-se? Vivim aquest moment de la Roda Celta!

Acerca de este evento

Aviat donaràs a llum les teves noves creacions! Ara, però, estan encara submergides i protegides dins teu. Quina mena de vida nova bressoles dins les teves aigües? Què conté el teu oceà?

Litha, el sosltici d’estiu, ens parla de la plenitud: així com veiem arrodonir-se els grans de blat al camp, veiem en nosaltres com s’arrodoneixen els nostres projectes, just abans de posar-los la món. Serem mares, serem mags,serem autors, serem creadores. Haurem materialitzat, a través nostre, els nostres desitjos.

I a tu, quina matèria t’emplena? De què ets creadora?

Vine i ho descobrim juntes!

Imagen de Terra màgica. Litha, la plenitud

Què farem?

Et proposem diverses activitats com un passeig contemplatiu pels bosquets de l'Estany de Sils, el contacte amb els símbols i sonoritats de l'equinocci a través de l'altar, un treball d'introspecció a través de visualitzacions guiades i l'elaboració de remeis naturals, en aquest cas un licor d'herbes, un hidrolat i un ritual de cura personal sorpresa amb els recursos que ofereix el bosc en aquests moments.

La Marta, la Carla i la Laura hi serem per fer d'aquest espai un cercle de nutrició mentre ens anem descobrint en la ciclicitat de la naturalesa que som.

Coneix-ne més detalls aquí

Imagen de Terra màgica. Litha, la plenitud

Compartir con amigos