Terra màgica. Yule, l’espurna entre el glaç

Panel de acciones

Terra màgica. Yule, l’espurna entre el glaç

Com són les parets de la teva cova, ara que la natura descansa? Descobrim-nos en els paisatges hivernals des de la Roda Celta.

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

BeSound Naad Yoga L'Hivernacle 40 Veïnat del Massabè 17410 Sils Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.
La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Acerca de este evento

Quina llavor està latent dins el teu cos que es regenera? Com sents que emergiràs d’entre la foscor hivernal?

Així com la natura viu somnolenta en la seva latència, les persones també tenim la nostra pròpia forma d’hivernar.. El Yule, el solstici d’hivern, ens convida a regenerar-nos des de la quietud i el repòs. Quina serà, per a tu, la llum nova?

Vine a descobrir-ho!

Imagen de Terra màgica. Yule, l’espurna entre el glaç

Què farem?

Quan en el nostre caminar cíclic es troba en el seu punt més fosc, quan sembla que la penombra entra en el seu moment àlgid, apareix aquella promesa de llum que ens permet confiar en què l’hivern ja minva. En aquesta trobada contactarem amb els elements simbòlics del solstici i celebrarem el Yule, des d’aquesta natura que som.

Com ho farem?

Et proposem diverses activitats com un passeig contemplatiu pels bosquets de l'Estany de Sils, el contacte amb els símbols i sonoritats de l'equinocci a través de l'altar, un treball d'introspecció a través de visualitzacions guiades i l'elaboració de remeis naturals, en aquest cas xarops d'hivern, ungüent balsàmic d'eucaliptus, infusions i un ritual de cura personal sorpresa amb els recursos que ofereix el bosc en aquests moments, entre d'altres.

La Marta, la Carla i la Laura hi serem per fer d'aquest espai un cercle de nutrició mentre ens anem descobrint en la ciclicitat de la naturalesa que som.

Coneix-ne més detalls aquí

Imagen de Terra màgica. Yule, l’espurna entre el glaç