Terra màgica.Ostara, temps de renéixer

Panel de acciones

Terra màgica.Ostara, temps de renéixer

Sents tot aquest soroll, a fora? És el riu alliberat després del desgel! I tu, cap on flueixes ara? Viu aquest moment segons la Roda Celta!

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

BeSound Naad Yoga L'Hivernacle 40 Veïnat del Massabè 17410 Sils Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.
La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Acerca de este evento

És l’hora de l’autoafirmació: sí a les teves propostes, sí als teus plans i als teus desitjos! Per on vols córrer lliure i rebossant de vida nova?

Ostara, l’equinocci de primavera, ens parla del moment previ a sortir al món, de l’atreviment i l’impuls de sortir al món i afirmar-se. En què et dius que “sí!” ?

Vine i ho explorarem juntes!

Imagen de Terra màgica.Ostara, temps de renéixer

Què farem?

Et proposem diverses activitats com un passeig contemplatiu pels bosquets de l'Estany de Sils, el contacte amb els símbols i sonoritats de l'equinocci a través de l'altar, un treball d'introspecció a través de visualitzacions guiades i l'elaboració de remeis naturals, en aquest cas alcohol de romaní, oli de calèndula, pasta de dents i un ritual de cura personal sorpresa amb els recursos que ofereix el bosc en aquests moments.

La Marta, la Carla i la Laura hi serem per fer d'aquest espai un cercle de nutrició mentre ens anem descobrint en la ciclicitat de la naturalesa que som.

Coneix-ne més detalls aquí

Imagen de Terra màgica.Ostara, temps de renéixer